avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Abandon de familie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Abandon de familie

Am facut o plangere penala ptr abandon familie in noiembrie 2015 si inca nu s-a solutionat. Sunt invitata periodic la politie sa le confirm sumele de bani pe care mi le trimite fostul sot. Este normal? Ma simt intimidata de politie si in acelasi timp sunt tratata ca o infractoare. Ma suna pe telefonul personal spunandu-mi ca sunt OBLIGATA sa vin la Politie.
Poate cineva sa ma sfatuiasca ce am de facut in continuare? Este normal ce se intampla? D ce nu l-a trimis in judecata pana acum?
Mltumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:44, 6 Mai 2016
Le puteti solicita in scris probe adica sa il audieze pe debitor, sa verifice daca realizeaza venituri si daca are bunuri pe numele lui.

Puteti adresa solicitarea si procurorului care supravegheaza urmarirea penala.
Ancheta se efectuează după cum considera organul de urmărire penala.
Au dreptul de a va chema pentru a da lămuriri sau declarații ori sa depuneți acte.
Legea va conferă dreptul de a angaja avocat dacă va considerați abuzata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etape plangere penala qwer1234 qwer1234 Buna seara, Fiica mea a fost amenintata si violata in incinta scolii de un coleg de clasa. Experienta neplacuta s-a intamplata in luna Octombrie cand am si ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala de un an, mai dureaza? stefan_000 stefan_000 tot stau astia de la politie si ma tot plimba, am facut un accident in care au fost implicate 2 masini, a mea si cealalta, evident eram si sub influenta ... (vezi toată discuția)
Dosar trimis la parchet trimisa la parchet. ciudat george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Am depus o plangere penala pentru inselaciune online. Am adus dovezi tot ce am putut. Acum am fost la politie si mi-au spsu ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)