avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cercetare penala de un an, mai dureaza?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cercetare penala de un an, mai dureaza?

tot stau astia de la politie si ma tot plimba, am facut un accident in care au fost implicate 2 masini, a mea si cealalta, evident eram si sub influenta bauturilor alcoolice, amandoi soferii.

De un an de zile nu s-a intamplat nimik, eu ma tot duc la politie, acestia spunand k este un dosar comun si ca celalalt implicat , nu a venit la politie.

de mentionat este ca masinile nu s-au atins, mai exact era vorba de o intrecere, numai ca cei care au facut ancheta la fata locului au scris k ne-am atins!

ideea era cum pot face sa cer disjungerea dosarului, sa nu mai stau agatat de celalalt!

si o alta problema este faptul ca acum 2 zile cand am fost la politie am aflat k s-a schimbat anchetatorul.

dc schimba anchetatorul, asta este o mare intrebare pt mine.

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: stefan_000 , utilizator 13:23, 28 Aprilie 2010
Buna ziua !
Pot fi foarte multe motive pentru care se poate decide schimbarea personalului ce efectueaza cercetarea penala. Acest aspect nu trebuie sa va ingrijoreze, cu atat mai mult cu cat se poate dispune aceasta, fiind o situatie legala.
Pentru nemultuire privind instrumentarea cercetarilor penale, va puteti adresa, pentru lamuriri, cu o cerere catre organul de cercetare penala sau procurorului care supravegheaza dosarul.
Cu stima !
da, am fost la politie, si ma tot pun sa dau declaratii.. declaratii peste declaratii.. in toate scrie acelasi lucru.. nu inteleg dc imi tot cer atatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident din cauza unei firme de constructii ContSters128963 ContSters128963 in 2006,ma plimbam pe un drum public cu scuterul,si la un moment dat,mi-a aparut o platbanda f lunga intinsa pe mijlocul strazii,nu era nici un semn ... (vezi toată discuția)
Numere expirate danger_koss danger_koss am si eu o problema , va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat, cu ceva . in iunie 2010 am cumparat o masina de la o anumita persoana cu care am facut o ... (vezi toată discuția)
Retinere permis skagul skagul buna ziua.ma numesc ciprian si in data de 7.12.2010 am avut accident rutier.iata cum sa intamplat: pe la ora 16 00 ma deplasam pe directia ileni ... (vezi toată discuția)