avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Numere expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Numere expirate

am si eu o problema , va rog mult de tot sa ma ajutati cu un sfat, cu ceva .
in iunie 2010 am cumparat o masina de la o anumita persoana cu care am facut o chitanta de mana, stiam ca masina are numerele rosii expirate, in aceeasi zi am facut schimb cu un prieten dandu-i masina pe un scuter, dupa catea zile am fost la el si tocmai o spala mi-a propus sa mergem pana la magazin sa isi cumpere un pachet de tzigari magazinul fiind la 200 m de locuinta lui, am ajuns la magazin sia luat tigari si am plecat spre casa el conducea masina si a aparut de nicaieri un echipaj de politie in spate si a aprins girofarul dupa care nea dus la sectie pentru declaratii. eu fiind minor , nestiind constitutzia m-am lasat inselat de prietenul meu care a declarat ca masina era a mea si mia propus sa spun si eu la fel k nu mi se intampla nimik mie. am declarat k era a mea masina si apoi miam dat seama ca am facut o mare gresala. knd m-au chemat iar la politie i-am propus inspectorului care se ocupa de caz sa ma lase sa revin asupra declaratiei . am declarat tot adevarul a doua oara, si eu dar si prietenul meu insa nu li sa parut k spunem adevarul si m-au intrebat daca mai exista cineva care a vazut knd am facut schimbul . eu leam spus k era gagica prietenului meu si cu varul acesteia care chear au fost si au vazut k am facut schimb , deci k el intrase in posesia masinii. inspectorul i-a chemat si pe cei 2 pentru o declaratie dar acestia pentru k nu vror sa se implice au spus k nu au fost de fata. mi s-a spus k mi se va intocmi dosar penal pentru punere in circulatie a unui autovehicul cu numere de inmatriculare expirate miau dat o avocata din oficiu. nu stiu ce sa fac sunt bulversat
astept parerile d-voastre despre ce o sa mi se intample. si ce pot sa fac pentru a scapa de acest dosar.
Cel mai recent răspuns: danger_koss , utilizator 09:08, 24 Mai 2011
fiind minor banuiesc ca a fost de fata si unul dintre parinti la toate cele ce sau intamplat la politie.
daca nu ,politistii au o mare problema.
nu prea aveti ce sa patiti rau in cazul in care cooperati .
nu a fost niciunul dintre parintzi.... nici macar nu stiu de aceasta intamplare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere false scuter andreimarin2020 andreimarin2020 Buna ziua in data de 04.06.2019 am fost la o cunostinta , in curtea acestuia se afla un scuter , am intrebat baiatul care avea acest scuter in curte sa imi dea ... (vezi toată discuția)
Conducere cu numere provizorii expirate teodorciomag teodorciomag Am condus auto cu numere expirate si cand am parcat masina a venit langa mine o masina a politiei comunitare formata din doi agenti mi-au cerut actele le-am ... (vezi toată discuția)
Amenda furt calificat help plz urgent kyky kyky eu impreuna cu prietenu meu intro seara am baut neam imbatat..am gasit o masina dacia brek cu duba in spate..usile de la dupa erau legate cu un elastic.;am ... (vezi toată discuția)