avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda furt calificat help plz urgent
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda furt calificat help plz urgent

eu impreuna cu prietenu meu intro seara am baut neam imbatat..am gasit o masina dacia brek cu duba in spate..usile de la dupa erau legate cu un elastic.;am deschis elasticu si am sustras din masina 1 bax de cola si 1 de bere(masina unui comerciant)nea luat politianea luat declaratii..etc eu acum nu sunt in tara si nu am cum sa ma intorc..prietenul meu din rom a primit amenda ceea ce inseamna k si eu...am vb cu unqiul meu sa se duca la casutza postala sa vada daca e vro scrisoare...nu e nici o scrisoare... cum pot sa fac sa platesc amenda? adica mai exact: poate sa plateasca unqimiu? ii trebuie neaparat foaia sau un act de indentitate al meu? amenda din cate am inteles este emisa de parchet..trebuie achitata la trezorerie si chitantele depuse la parchet...si am 20 de zile sa o platesc..daca nu o platesc sunt pedepsit cu inchisoare...regret f mult c am facut..daca eram treaz nu faceam...era noaptea de revelion...eram beti..nuj c a fost in mintea noastra...aveam bani la mine...puteam sa le cumparam... poate sa plateasca unqimiu amenda mea? ce acte ii trebuiesc..ciudat e k knd ma chemat a2a oara la sectie k sa imi sustin declaratia anterioara....am venit tot cu unqimiu...si eu leam zis k o sa plec din tzara..iam intrebat daca o sa mai fiu chemat undeva sau daca o sa fie nevoie de mine si ei au zis k pot sa plec linistit... am uitat sa adaug.. fapta sa intamplat la sfarsitu lu 2007 in martie 2008 am facut 17 ani si in martie 2009 fac 18...devin major....din moment ce sunt minor...nu poate sa plateasca o ruda de gradul 1 ? va multumesc mult..astept raspuns
Sunteti sigur ca si dvs. ati primit amenda?
Daca ati primit amenda va putea sa plateasca unchiul amenda.
Ii va trebui CNP din actul de identitate dvs.
O va plati pe numele dvs.

avocat Claudiu Lascoschi
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca ati primit amenda va putea sa plateasca unchiul amenda.
Ii va trebui CNP din actul de identitate dvs.
O va plati pe numele dvs.

avocat Claudiu Lascoschi

Multumesc mult

inca ceva :d :
Si unde anume se duce cu CNP? la trezorerie? scrisoarea nu o am..nici nu stiu daca a venit..poate fara scrisoare de amenda? k am inteles k scrisoarea aia are nijte conturi scrise...etc
Pana nu primiti amenda nu o puteti plati intrucat pana in acel moment nu datorati bani la stat.
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2008
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt sau furt calificat?ajutati-ma va rog! cata28 cata28 ieri la ora 11 am intrat intr-un magazin de haine si am bagat o pereche de blugi in geanta ..angajata a vazut lispsa acelui blug si in magazin m-a intreb de ei ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar ContSters296966 ContSters296966 Buna Seara Pe data de 31/12/2008(aveam 16 ani) am savarsit o infractiune si anume furt si port de arma alba (am furat un bax de cola si unu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar ... samuela samuela Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar 1,5 metru ,m am apropiat de mașină vecina și am apăsat o puțin. Ne am dis la spital. Fac ... (vezi toată discuția)