avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar ...

Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar 1,5 metru ,m am apropiat de mașină vecina și am apăsat o puțin. Ne am dis la spital. Fac închisoarea, ? Nu am nici o abatere de 10 ani doar o amenda pentru centura ,au mai fost filtre și nu am băut nimic , nu am mai băut la volan , nu voiam sa plec cu mașina doar sa o parchez .îmi angajez0 un avocat cum este mai bine .stau ca sunt vinovat .se face închisoare. Știu ca permisul nu îl mai iau . Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: samuela , utilizator 13:25, 4 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Alcoolemia de 1.5 mg/l alcool pur în aerul expirat este foarte mare, în sânge poate sa iasă dublul acestei valori.
Pentru celeritate, solicitați organului de up sa achitați dvs contravaloarea probelor biologice și angajati-va avocat specializat în astfel de cauze.
Asa voi face mulțumesc,ce va urma închisoare?, am un copil care nevoie de mine... in cer rau cauza cati ani voi lua ,suspendare ce înseamnă,dar amânarea, de amenda cred ca nu este vorba .știu ca am gresit nu am nici o scuza
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2021
samuela, utilizator
acest răspuns util
Daca nu sunteti recidivist, nu o sa ajungeti la inchisoare. Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Multumesc, trebuie sa îmi iau un avocat ? Ce peddepsiei pot sa iau în afara de pușcărie. Nu a fost victime doar am parcat ca blocat o alta mașina, soțul nu era acasă. Nu am voit sa plec. Va rog sa îmi spuneți de atunci sunt pe calmate ma duc la psiholog,ma duc și la un psihiatru . Care ar fii variatele as vreaxsa știu la ce sa ma aștept..mulțumesc din suflet de ajutoar
acest răspuns util
Va rog sa îmi spuneți de atunci sunt pe calmate ma duc la psiholog,ma duc și la un psihiatru

Mergeti la un avocat si o sa va explice toate consecintele posibile.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a ... samuela samuela buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a venit pe o adres gresita (adica postatul ma cumaste si mi-a dat dat scrioarea ) , daca o sa ... (vezi toată discuția)
Contestare alcoolemie Livik Livik In decembrie 2010 am plecat impreuna cu vara-mea si cu doi amici cu masina, fiindca eu si cei doi prieteni am consumat alcool am rugat-o pe ea sa conduca ... (vezi toată discuția)
am nevoie de ajutor !!!buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat ... Cristinagadea Cristinagadea Buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat pe câmp. In masina cu mine era încă două persoane . Nimeni nu a fost rănit grav si am ... (vezi toată discuția)