avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar ...

Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar 1,5 metru ,m am apropiat de mașină vecina și am apăsat o puțin. Ne am dis la spital. Fac închisoarea, ? Nu am nici o abatere de 10 ani doar o amenda pentru centura ,au mai fost filtre și nu am băut nimic , nu am mai băut la volan , nu voiam sa plec cu mașina doar sa o parchez .îmi angajez0 un avocat cum este mai bine .stau ca sunt vinovat .se face închisoare. Știu ca permisul nu îl mai iau . Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 2 Septembrie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cel mai recent răspuns: samuela , utilizator 13:25, 4 Noiembrie 2022
buna ziua , mi-a venit o scrioare de pa parchet pe adresa gresita , postasul mi-a dat scrisoare ca ma cunostea , daca o sa imi vine inca o scrioare de la parchet sau tribunal tot pe adresa gresita ... unde trebuie sa anut de eroare ?la politistu care s-a ocupat de dosar ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a ... samuela samuela buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a venit pe o adres gresita (adica postatul ma cumaste si mi-a dat dat scrioarea ) , daca o sa ... (vezi toată discuția)
Contestare alcoolemie Livik Livik In decembrie 2010 am plecat impreuna cu vara-mea si cu doi amici cu masina, fiindca eu si cei doi prieteni am consumat alcool am rugat-o pe ea sa conduca ... (vezi toată discuția)
am nevoie de ajutor !!!buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat ... Cristinagadea Cristinagadea Buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat pe câmp. In masina cu mine era încă două persoane . Nimeni nu a fost rănit grav si am ... (vezi toată discuția)