avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am nevoie de ajutor !!!Buna ziua pe 23 . 12.2019 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am nevoie de ajutor !!!Buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat ...

Buna ziua pe 23 . 12.2019 masina mea a dreapta si m-am răsturnat pe câmp. In masina cu mine era încă două persoane . Nimeni nu a fost rănit grav si am fost duși la spital. Pana azi 26.11.2020 nu am fost chemat la.politie nu mi sa luat nici o declarație. Doar persoanelor care erau cu mine in masina. Si nu au vrut sa faca plângere. Eu eram băut si circulam fara permis. Stiti cumva care sunt consecințele
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce valoare a alcoolemiei ati avut la probele biologice? Nu ati avut permis niciodata sau aveati dreptul de conducere suspendat?
Nu am avut permis niciodata si la alcooltest am avut 0.66. Probele de sânge mi sau luat dar nu am primit nici un rezultat. Nu au fost victime nu am lovit alta masina . De anul trecut si pana acum nu am dat nici o declarație nu ma cautat nimeni. Abia acum am fost anunțat că ma cautat poliția acasă. Eu sunt plecat din tara
Daca nu va prezentati la chemarile organelor judiciare, riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa privativa de libertate.
Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Într-o săptămână ajung acasa si ma voi duce la secția de poliție. Dacă mă prezint este vreo sansa sa ajung in închisoare?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca nu va prezentati la chemarile organelor judiciare, riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa privativa de libertate.
Aveti dreptul sa va angajati avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.

Eu v-am spus doar in ideea in care nu ve prezentati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cei de facut? gucci_20 gucci_20 Buna, Am pe fratele meu care a avut un accident sub influienta bauturilor alcoolice pe un drum de tara ( un drum pe un camp format in urma circulatiei mai ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie la volan crys_to_all crys_to_all in data de 12 03 2011 am condus auto proprietate cu care din cauza conditiilor mete o nefavorabile am derapat si am trecut cu masina peste o bordura nefacand ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,41 in alcooltest si 1,10 in sange e normal? mekenici mekenici buna seara, pe 30 iulie la ora 02:30 am fost oprit de un echipaj de la rutiera si mi s-a pus alcooltestul in urma caruia mi-a iesit 0,41 drept urmare am fost ... (vezi toată discuția)