avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a ...

buna ziua , deci mi -a venit o scrioiare de pa parchet si mi-a venit pe o adres gresita (adica postatul ma cumaste si mi-a dat dat scrioarea ) , daca o sa mai trebuie sa imi vina ceva de la parchet sau tribunal, ine tot pe adresa gresita .unde ar trebui sa anut ? sau sum se procedeaza ?
la politistu care s*a ocupa de dostar ? multumesc
Cel mai recent răspuns: samuela , utilizator 10:14, 8 Noiembrie 2022
Buna ziua!
Faceti o cerere la Parchet s[ va modifice adresa de corespondenta.
Cu stima,
Avocat Simon Sebastian - Avpcat specializat in drept penal din Bacau
buna ziua , iri mi a venit de la tribunal ca sut trims in judecata pena pentru coonducere sub influeta alcoolul, am mutat in parcare 1 metru , se vese si pe camerea am atis o masina parcata . de ce nu m-au chemat de la parchet pentru acord ? nu trebuia sa ma cheme , mi a trimis o scrisoare cu ce s-a intampat ma scris de mie de bine , si a popus pedeasa, susedare , amanare . nu am avut acetende. nu am vb inca cu avocataul meu ca este plecat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar ... samuela samuela Bună ziua, alcoolemia 1,5 , am mutat mașina în parcare doar 1,5 metru ,m am apropiat de mașină vecina și am apăsat o puțin. Ne am dis la spital. Fac ... (vezi toată discuția)
Acord cu procuror samuela samuela buna ziua , ieri mi a venit de la tribunal ca sunt trims in judecata ppentru pentru coonducere sub influeta alcoolul, am mutat in parcare 1 metru msiina ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu. utilizator16eu utilizator16eu Am fost adus intr-o situatie foarte grava, nu intru in detalii, sunt grav bolnav si nu am nici un venit. Vreau sa dau statul in judecata . Sunt din orasul ... (vezi toată discuția)