buna ziua , ieri mi a venit de la tribunal ca sunt trims in judecata ppentru pentru coonducere sub influeta alcoolul, am mutat in parcare 1 metru msiina blocam oata masina se vese si pe camerea am atis o masina parcata dosar mi s-a fcut m dat 2 declatii la politie . de ce nu m-au chemat de la parchet pentru acord ? nu trebuia sa ma cheme , mi a trimis o scrisoare cum un rechizitoriu . acolo se spunea ce s-a intamplat ,declatia mea si a celui cariua i-am atins masina , si mi-a scris acolo si ceva bine de mine , ca am colobarat ca am fost sincer si au dat solutia pedespa , supendare ,amanare . dar nu termen cand trebue sa duc la tribunat nu am mai fost condamat niodata ,avocatul meu este plecat si vine satamana viitoare , deci mi s-a revusat acordu sa inteleg
Mulumesc , asa o sa fac insa m-ati speriat cand ati spus ,,Procurorii vor acord când le convine lor.,,. ma gandec la ce este mai rau, de 1 an si ceva stau in stresul asta , stiu ca am gresit ,nu am plecat cu masina din parcare,am mutat 1 metru , si sa ma bage la pucarie .multumesc!