Am fost adus intr-o situatie foarte grava, nu intru in detalii, sunt grav bolnav si nu am nici un venit. Vreau sa dau statul in judecata . Sunt din orasul Roman. Aici este un tribunal si un barou parca.. Tinand cont ca ma aflu intr-o situatia grava si unica cum procedez? Unde trebuie sa depun o cerere pentru a primi un avocat din oficiu si pot sa o scriu de acasa ? Daca da unde gasesc un model? Iar avocatul tinand cont de starea mea de sanatate se poate ocupa el de toate actel, iar eu sa ma intalnesc cu el doar ca sa ii dau detalii si eventuale dovezi?
Am gresit nu e barou e parchet cum procedez in cazul asta? Si nu realizez nici un venit locuiesc cu unul din parinti care are o pensie mica sub salariul minim si nu ma poate ajuta.
Buna ziua,
Va trebui sa va adresati instantei pentru ajutor public judiciar urmand prevederile OUG 51/2008 cu completarile ulterioare.
Intrucat doriti sa actionati in instanta Statul roman, atunci instanta competenta este Curtea de Apel Bacau
Recurs
utilizator16eu
Am avut un proces la Curtea de Apel Bacau care a fost incadrat in materia de contencios administrativ si fiscal. S-a judecat pe fond si a fost respins pe motiv ... (vezi toată discuția)