avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu numere provizorii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu numere provizorii expirate

Am condus auto cu numere expirate si cand am parcat masina a venit langa mine o masina a politiei comunitare formata din doi agenti mi-au cerut actele le-am prezentat si m-au luat cu ei la sectie si mi-au intocmit dosar penal pentru conducere cu numere expirate. am declarat ca eram cu masina orpita si ca nu am condus am si martori pe care i-am propus.
avand in vedere ca acum 2 ani am cundus un scuter neinmatricul si nu aveam permis pe atunci fapta care s-a lasat cu o amenda administrativa credeti ca e mai bine sa recunosc si daca recunosc care ar putea sa fie consecintele ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:54, 5 August 2015
Politia comunitara sau locala (nici ei nu stiu ce fel de politisti sint) nu are atributii in verificarea valabilitatii placutelor de inmatriculare.
Aveau obligatia sa solicite un echipaj de politie rutiera sa verifice si sa constate infractiunea. Sfatul ar fi sa va angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii expirate JulianV JulianV Am patit urmatorele , am plecat noaptea in jur de or 3 cu masina , constrans de niste probleme urgente ( de familie ) , aceasta avea numerele expirate de aprox ... (vezi toată discuția)
Numere expirate-dosar penal piticot78 piticot78 am condus o masina cu numere expirate, am fost oprit de catre un echipaj de politie, si mi s-a intocmit dosar penal. insa masina nu era pe numele meu. pot ... (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)