in 2006,ma plimbam pe un drum public cu scuterul,si la un moment dat,mi-a aparut o platbanda f lunga intinsa pe mijlocul strazii,nu era nici un semn nimik...
am cazut,mi-a intrat in picior platbandul,a venit politia,salvarea,lucratorii au dat declaratie,si de atunci,tot au plimbat dosarul cei de la politie,am fost acum dupa 4 anii,si imi spun k ink le ia declaratii la cei de la firma,au plimbat dosarul dintr-o parte in alta,doar sa treaca timpul,acum dosarul este la un subcomisar care imi spune acelasi lucru...........Dosarul meu ar fi prioritar dupa spusele lor,mentionez k e un dosar penal,am primit 21 zile spitalizare,ce ar trebui sa fac?mai ales ca subcomisarul imi zice k a vb cu procurorul kare i-a recomandat in continuare sa ia declaratii celor cu firma....ce sa fac mai ales k au trecut 4 ani si dosarul nu a ajuns la tribunal sa le pot cere despagubirii.multumesc
multumesc pt sfat,dar cum aflu cine e responsabil,momentan dosarul este la un subcomisar de la IJP,care imi spune k a vorbit cu procurorul si k dosarul e prioritar,,,,,dar nimik schimbat iar au trecut luni de zile..
Cite zile de ingrijiri medicale ti-a acordat serviciul medico-legal?Am inteles cite zile de spitalizare ai avut dar nu e tot una.
Ai urmat cursurile de legislatie rutiera obligatorii pentru cei care conduc scutere ?
Poti face plingere de tergiversarea cercetarilor la Parchetul teritorial din judetul tau.Nu conteaza ca nu cunosti numele procurorului ,gasesc ei cine supravegheaza lucrarea.
am primit 14-16 zile de la medico-legal,am permis categoria B,deci nu cred k trebuia sa mai fac un curs ,aveam permis atunci valabil de 3 ani,va multumesc de sfaturi =D>