avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident din cauza unei firme de constructii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident din cauza unei firme de constructii

in 2006,ma plimbam pe un drum public cu scuterul,si la un moment dat,mi-a aparut o platbanda f lunga intinsa pe mijlocul strazii,nu era nici un semn nimik...
am cazut,mi-a intrat in picior platbandul,a venit politia,salvarea,lucratorii au dat declaratie,si de atunci,tot au plimbat dosarul cei de la politie,am fost acum dupa 4 anii,si imi spun k ink le ia declaratii la cei de la firma,au plimbat dosarul dintr-o parte in alta,doar sa treaca timpul,acum dosarul este la un subcomisar care imi spune acelasi lucru...........Dosarul meu ar fi prioritar dupa spusele lor,mentionez k e un dosar penal,am primit 21 zile spitalizare,ce ar trebui sa fac?mai ales ca subcomisarul imi zice k a vb cu procurorul kare i-a recomandat in continuare sa ia declaratii celor cu firma....ce sa fac mai ales k au trecut 4 ani si dosarul nu a ajuns la tribunal sa le pot cere despagubirii.multumesc
Sesizati oficial conducerea unitatii responsabile in cercetarea cauzei
Formulati plangere la procurorul responsabil
multumesc pt sfat,dar cum aflu cine e responsabil,momentan dosarul este la un subcomisar de la IJP,care imi spune k a vorbit cu procurorul si k dosarul e prioritar,,,,,dar nimik schimbat iar au trecut luni de zile..
Cite zile de ingrijiri medicale ti-a acordat serviciul medico-legal?Am inteles cite zile de spitalizare ai avut dar nu e tot una.
Ai urmat cursurile de legislatie rutiera obligatorii pentru cei care conduc scutere ?
Poti face plingere de tergiversarea cercetarilor la Parchetul teritorial din judetul tau.Nu conteaza ca nu cunosti numele procurorului ,gasesc ei cine supravegheaza lucrarea.
Faceti o cerere si o depuneti la parchet cu numarul de dosar penal prin care sa solicitati sa va spuna in ce stadiu se afla cercetarile.
am primit 14-16 zile de la medico-legal,am permis categoria B,deci nu cred k trebuia sa mai fac un curs ,aveam permis atunci valabil de 3 ani,va multumesc de sfaturi =D>

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victima albu.marius albu.marius In data de 24.11.09 am avut un accident de circulatie din care a rezultat o victima. Mai exact am oprit la stop, un camion si masina din spate virau la ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Conducerea fara permis in stare de ebrietate si lovirea unei persoane de familie ContSters137003 ContSters137003 am pe cineva cunoscut kre a condus fara permis 70 de metrii dar politistul kre la prins la pus sa scrie in declaratie k a condus 200 de metrii, consumase si o ... (vezi toată discuția)