avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Activitate ramonaf

Activitate ramonaf

am o datorie catre o firma careia i am dat un BO avalizat ce nu a fost achitat....firma m-a dat la o firma de recuperari careia i-am dat un BO a unui client neavalizat care nici acesta nu a fost achitat.
intrebarea mea e acum la titlu executoriu ... pot trage clientul la raspundere? eu sunt absolvit de obligatia platii?
multumesc
Răspuns la discuția imprumut intre societati
adik???
vreau ca pj sa imprumut o pj...am vazut ca legea 99/1999 a fost abrogata si acum este legea 71/2011...parca

dar am nevoie de un raspuns urgent...si sunt atat de obosita incat chiar dc as sta sa o citesc sunt sigura ca mare lucru nu inteleg

fi ti va rog intelegatori si spuneti mi dc pot da cu imprumut fara percepere dobanda..si bineinteles dc exista un plafon

multumesc
Răspuns la discuția clauze contract munca
MULTUMESC DE RASPUNS
dar tot confuza sunt.....ce clauze ma avantajeaza...de ce clauze tb sa ma feresc...
am specificat in mod expres si functa pe care o voi ocupa in sferant ca voi primi un raspuns personalzat..dc ii pot spune asa
adik???
va rog sa mi spuneti ce clauze as putea pune in contractul meu de munca...functia de economist...care sa fie in avantajul meu...si de ce fel de clauze sa ma feresc...
astept cu nerabdare raspunsurile
merci
sunt angajata pe post de economist la o firma cu CA mai mare de 35.000 de eur.....am certificat digital.....dar pot semna si bilanturile????
AM OPTAT PT 2 ANI CONCEDIU MATERNAL......COPILUL A IMPLINIT UN AN SI O LUNA...MA ANGAJEZ SI NU VOI PRIMI NICI UN STIMULENT.....................CA SA NU MI ADUC AMINTE CA PATRONU A INSISTAT SA MA ANGAJEZE MAI DEVREME......
copilul e nascut pe 02.06.2011....chiar dc am optat pt concediu maternal pt 2 ani primesc cei 500 ron?
as mai avea o intrebare....
sunt in concediu maternal si iau 600 ron partea mea din cei 800. concediul maternal il am 2 ani..vreau sa stiu dc ma voi intoarce la servici mai devreme as mai primi cei 500 ron de la stat?
multumesc