avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imprumut intre societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imprumut intre societati

vreau ca pj sa imprumut o pj...am vazut ca legea 99/1999 a fost abrogata si acum este legea 71/2011...parca

dar am nevoie de un raspuns urgent...si sunt atat de obosita incat chiar dc as sta sa o citesc sunt sigura ca mare lucru nu inteleg

fi ti va rog intelegatori si spuneti mi dc pot da cu imprumut fara percepere dobanda..si bineinteles dc exista un plafon

multumesc
Cel mai recent răspuns: ramonaf , utilizator 17:15, 17 Septembrie 2012
Nu puteti incheia contracte de imprumut intre persoane juridice, decat daca imprumutatorul este IFN.
Folositi celelalte variante uzitate in speta.
adik???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de imprumut intre doua societati comerciale SorinaS SorinaS O societate comerciala rezidenta poate incheia un contract de imprumut cu unul din actionari? Actionarul in speta, este tot o societate comerciala rezidenta. ... (vezi toată discuția)
Legi aplicabile pentru: imprumutul intre doua societati ContSters109653 ContSters109653 Am in grija o societate care a imprumutat de la un alt SRL 50.000 ron.Transferul de numerar s-a facut prin banca. Nu exista nici un contract de imprumut intre ... (vezi toată discuția)
Legea 99/1999 si legea 31, interpretare alina240 alina240 Buna ziua Am o nelamurire daca ma poate ajuta cineva. O PJ romana doreste sa ia un imprumut cu dobanda de la o PJ nerezidenta, mentionez ca PJ ... (vezi toată discuția)