avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Activitate genduc

Activitate genduc

Buna ziua am un nepot si este la scoala sportiva ( LPS ) si este legitimat la echipa de fotbal a scoli . Nepotul meu a avut o oferta da a juca si legitima la un alt club de liga a - 4 - a dar nu i sa permis transferul de catre conducerea scoli .Nepotul meu are 17 ani inpliniti .Va rog sa ma indrumati sub ce forma legala ar putea trece la alt club deoarece scoala nu doreste sa il lase sa se transfere .
Răspuns la discuția Recuperare plati salariale
Multumesc de raspuns, de o luna de zile vb saptamanal la telefon cu societatea ,am discutat cat se poate de civilizat ,dar se pare ca pe cale amiabila nu se va rezolva.
Răspuns la discuția Recuperare plati salariale
Buna angajatorul este roman contract pe tara
Am muncit pe camion circuland intre tarile Olanda si Italia cum si care este modalitatea de a-mi recupera salariile de la firma angajatoare ,din care mi-am dat demisia . Sunt din Tg-Mures , cine vrea sa ma reprezinte ? care este tariful? ,nu am nici o abatere ,sau plata de efectuat la fostul angajator .Ca dovada am cardul thaograf si 90% din CMR - urile pe cursele efectuate. ... Astept raspunsurile DV. pe forum. Va multumesc.
Buna ziua .
Cum ajung inapoi in posesia permisului retinut de politia din rep Moldova?
Pe data de 19 05 2011 am parcat camionul (TIR) langa bordura si am agatat o tabla de reclama ce era prinsa de un stalp de electricitate pe care nu am vazuto datorita crengilor de copaci , stalpul a suferit mici avari .datorita fatului ca am tras camionul cu 74,5 metri mai in fata dupa masuratorile polotistului mia retinut permisul pentru parasirea locului accidentului; mi sa emis o dovada pe o perioada nedeterminata .Pentru remediere stalpului iam lasat o copie de la asigurare (cartea verde). Unde ma pot interesa de permisul meu de conducere si cum pot ajunge inapoi in posesia lui , care imi sunt drepturile si obligatiile?
multumesc anticipat