avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters208625

Activitate ContSters208625

Răspuns la discuția SRL declarat inactiv
Infiintata in 2005, nici o activitate desfasurata pina in prezent. Pur si simplu infiintata si nefolosita, depuse declaratiile obligatorii, suspendata la un moment dat din cauza impozitului forfetar, in prezent listata ca firma inactiva. Vorbim de datorii de citeva milioane de lei vechi.
Buna ziua,

Reiau o intrebare dintr-un comentariu postat la acest articol:
www.avocatnet.ro/content/art...

Ce se intampla daca o firma declarata inactiva avea datorii la bugetul de stat (mai exact, impozitul forfetar). Daca firma nu va mai fi reactivata, administratorul va mai fi tras la raspundere?

Multumesc.
Răspuns la discuția Asigurare obligatorie
M-am lamurit. Multumesc.
Răspuns la discuția Asigurare obligatorie
@criss19
Multumesc.

@adutescu
Este vorba de un contract de 'Asigurare complexa a locuintei' pentru diverse situatii, de la cutremure la inundatii. Inclin sa cred ca asigurarea obligatorie este inutila in cazul meu.
Buna ziua

In cazul in care deja exista o asigurare facuta la achizitionarea unui apartament prin credit imobiliar, mai este necesara 'asigurarea obligatorie' ?

Răspuns la discuția Permis expirat
Multumesc.
Răspuns la discuția Permis expirat
Multumesc.
Presupun ca se considera contraventie. Valoarea aproximativa a amenzii?
Discuție Permis expirat
Momentan nu sint in localitatea de domiciliu si am constatat intimplator ca am permisul de conducere expirat de aproape 2 ani. Ce se intimpla in cazul in care sint oprit de politie?

Multumesc
Răspuns la discuția Schimbare nume SRL
Multumesc.
Buna seara

Care este procedura de schimbare a numelui pentru o SRL (infiintata in 2005, fara activitate de la infiintare pina in prezent). Eventual si costul aproximativ.

Multumesc.