avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Activitate Scarlett2011

Activitate Scarlett2011

Chiar daca a fost bunul meu ,pot sa il includ?
Multumesc
Si la o eventuala executare silita ,se va executa doar jumatatea mea?Nu si a lui?
Buna ziua
Sunt casatorita de 1 an si am o conventie matrimoniala de separare de bunuri .
Se poate anula /revoca?
Si apartamentul dobandit pe numele meu poate da devina bun comun?
Sincer ,nu mai aveti nici o sansa
Insa ma gandesc va exista si o justitie divina ,foarte urat si imi pare rau
Buna ziua
Am nevoie si eu de un sfat.M-am trezit cu o plangere penala pe motiv de inselaciune.In 2011 firma a vandut o masina si din 2013 creditorii au cerut insolventa iar firma care se ocupa de insolventa a cerut anularea vanzarii masinii si a castigat iar acum cumparatorul a facut plangere penala impotriva admnistratorului de atunci pe motiv ca suma nu era cea corecta
Exista si prescriptii in acest caz?Eu ce pot sa fac?
Răspuns la discuția Firme de recuperare creante
Buna ziua,
Adica daca creanta a fost creata in 2012,dau un exemplu,deja din 2016 este prescrisa?
Si eu cum pot afla cand a aparut aceasta creanta,mai exact cand cei de firma de recuperare creante au cumparat creanta?
Multumesc
Buna ziua,
Exista un termen de prescriptie pentru datoriile catre firmele de recuperare creante?
Am avut un credit la o banca,nu am mai putut plati,am primit o adresa de la o firma de asigurare ca a achitat creditul facut in 2007 catre banca si acum m-am trezit cu firma de recuperare creante ca ma suna.
Daca nu faci nici o esalonare cu ei,nici o intelegere nu se pot duce direct in instanta?
Multumesc
Buna ziua
As vrea sa stiu daca firma fiind suspendata mai poti plati la stat avand in vedere ca mai ai de incasat niste bani,anterior suspendarii
Multumesc
Buna ziua,
In cazul in care firma care are un credit garantat de FNGCIMM este suspendata si posibil se va dizolva ce se intampla cu creditul?Avand in vedere ca este emis si un bilet la ordin avalizat de administratorul firmei?