avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Firma suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Firma suspendata

Buna ziua
As vrea sa stiu daca firma fiind suspendata mai poti plati la stat avand in vedere ca mai ai de incasat niste bani,anterior suspendarii
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 15:48, 10 Mai 2012
Ce sa platiti la stat? Daca va referiti la contributii sociale nu, pentru ca nu desfasurati activitate economica, deci nu aveti angajati. Aveti obligatia sa depuneti declaratiile fiscale, aceasta daca nu ati cerut regim derogatoriu pentru indeplinirea acestei obligatii pe perioada suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli personale - pfa pfapfa pfapfa Am un PFA (acord consultanta si nu am cheltuieli direct legate de activitatea in sine). Intre timp am intrat in concediu de maternitate si am suspendat ... (vezi toată discuția)
Suspendare srl aura.radulescu aura.radulescu As vrea sa stiu daca este mai ieftin sa dizolv un srl sau sa il suspend? Daca nu cer regim derogatoriu, pe perioada suspendarii poti avea \"surpriza \"unei ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl cu bani de luat si de dat ContSters106950 ContSters106950 FIRMA DE CONSTRUCTII FARA ACTIVITATE, CU PERSONALUL IN SOMAJ. VREAU SA INTRERUP ACTIVITATEA, AM INCEPUT CU REGISTRUL COMERTULUI, DAR MAI AM DE INCASAT BANI ... (vezi toată discuția)