avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Plangere penala ,prescriptia exista?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Plangere penala ,prescriptia exista?

Buna ziua
Am nevoie si eu de un sfat.M-am trezit cu o plangere penala pe motiv de inselaciune.In 2011 firma a vandut o masina si din 2013 creditorii au cerut insolventa iar firma care se ocupa de insolventa a cerut anularea vanzarii masinii si a castigat iar acum cumparatorul a facut plangere penala impotriva admnistratorului de atunci pe motiv ca suma nu era cea corecta
Exista si prescriptii in acest caz?Eu ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: Scarlett2011 , utilizator 20:24, 14 Ianuarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Ioan_Daniela Ioan_Daniela Am girat un contract de imprumut pentru firma in nume propriu si cu o garantie imobiliara. Firma a intrat in insolventa si apoi in faliment, iat lichidatorul ... (vezi toată discuția)
Te poate executa o firma in insolventa ? MagdaSto MagdaSto Buna ziua, O firma in insolventa a depus dosar-ordonanţă de plată (in sept 2015) - OUG 119/2007 / art.1013 CPC ş.u, pentru 2 facturi emise in 2011 si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bun de la terta persoana ionut117 ionut117 Buna ziua! Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajute cineva. E destul de complicata si complexa sau cel putin asa imi pare mie...Avand in vedere ca nu ... (vezi toată discuția)