avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate sandupaul

Activitate sandupaul

Răspuns la discuția Cauciucuri iarna
Buna ziua
In cazul meu ce trebuie sa fac, si cui trebuie sa ma adresez?
Multumesc
Răspuns la discuția Cauciucuri iarna
Buna ziua
Am primit un raspuns scris din care rezulta ca s-a facut o inspectie vizuala .In acest caz trebuie sa le solicit o expertiza tehnica tot lor?
Va multumesc
Buna ziua
Am achizitionat cauciucuri de iarna Dunlop la masina personala, iar dupa aproximativ 3000 km cauciucul stanga fata(partea soferului) a facut o galma pe partea exterioara a anvelopei.Eu nu stiu sa fi lovit ceva sau sa fi dat in gropi.La expertiza vizuala facuta de furnizorul de anvelope[Editat - pe forum nu este permisa postarea numelor persoanelor fizice si/sau juridice cu care aveti probleme. Multumesc pentru intelegere] autorizat P.M.B.(nu stiu ce inseamna), certificat GOODYEAR,mi s-a spus ca este vina mea, ca anvelopa prezinta semne clare ale deteriorarii produse de o agresiune exterioara/impact (corp strain, bordura, etc) care a produs o comprimare fortata a carcasei si ruperea componentelor favorizand slabirea rezistentei si aparitia denivelarilor pe flancul anvelopei.
Eu nu sunt de acord cu rezolutia data si as vrea sa intreb cum as putea, si unde, sa fac o contraexpertiza si daca as avea vreo sansa de castig in instanta, avand in vedere ca anvelopa este noua si in garantie.

Am mai trimis acest subiect si nu am primit inaca raspuns.Licitatia este marti si vreau sa stiu daca am vreo sansa sa o anuleze in cazul in care fac contestatie la CNSC.
Reiau subiectul:
In fisa de date a achizitiei la capitolul Standarde de asigurare a calitatii se solicita Autorizare ISCIR pe societate pentru montare, instalare si punere in functiune a centralelor termice, care dupa parerea mea ar fi trebuit sa apara la capitolul Capacitate tehnica si profesionala.
(ISCIR= Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat, care in nici un caz nu se ocupa cu Standarde de asig. a calitatii)
Va multumesc anticipat
In fisa de date achizitie este trecuta Autorizatia ISCIR la capitolul STANDARDE DE CALITATE. Atat timp cat aceasta autorizatie este una tehnico-profesionala se poate contesta fisa de date a achizitiei ?