Buna ziua,
Daca proprietarii mentionati in CF sunt sot si sotie atunci contractul de vanzare cumparare trebuie semnat de amandoi sau fiecare sa dea mandat (procura notariala) unei persoane care sa vanda in locul lor.
Dumeavoastra puteti cumpara terenul in situatia in care se afla (de drept si de fapt) si ulterior sa faceti demersuri pentru clarificarea situatiei legate de partea de teren care a devenit strada. Dupa vanzare, cei doi fosti proprietari nu mai pot emite pretentii.
De regula verificare activitatii asociatie de proprietari este de competanta corpului de control al primarului. Trebuie sa va adresati cu o cerere/sesizare Primariei pentru a efectua verificarile si in functie de rezultat, plangere la politi si/sau parchet pentru eventuale infractiuni.
Din pacate pentru dvs., cei care v-au raspuns inainte au dreptate !!!
Sorry.
In rest, NUMAI DE BINE !!!
Este in coproprietatea tuturor proprietarilo de apartamente si eventual spatii comerciale daca sunt, in functie de cota de proprietate din intregul imobil.
Sa fie absolvent cu DIPLOMA DE LICENTA IN PROFILUL STIINTE JURIDICE SPECIALIZAREA DREPT al unei facultati acreditate. Si sa fie membru al unei asociatii profesionale a consilierilor juridici.
Dar multi angajatori habar nu au de chestia asta !!!
Nu este interzisa intocmirea unui singur contract prin care se cesioneaza toate creantele pe care o societate le are fata de alte societati, dar cred ca cel mai bine ar fi sa se intocmeasca cate un contract pentru fiecare creanta si apoi obligatoriu sa fie notificat debitorului cedat pentru opozabilitate.
Daca renuntati la judecata in dosarul care are termenul mai lung, inainte de prima zi de infatisare, nu veti fi obligata la plata cheltuielilor de judecata.
Nu. se intocmeste o hotarare AGA si se depune alaturi de dovada de spatiu si o declaratie pe proprie raspundere a administratorului ca sunt indeplinite conditiile de functionare din punct de vedere al autorizatiilor ce trebuie emise de organele abilitate, dupa caz (sanepid, protectia muncii, sanitar veterinar, pompieri, protectia mediului).
In ce mod doriti sa apelati la o firma de recuperare ? Sa-i angajati sa faca ei demersurile de recuperare in numele dvs sau sa le cesionati lor creanta (valoarea imprumutului) !?
Cred ca ar merita sa faceti o actiune separata, doar pentru cheltuielile de judecata, indreptata impotriva Comunei X cu sediul in ..., reprezentata prin primar, prin care aratati ca de fapt in actiunile respective din eroare a fost obligata la plata cheltuielilor de judecata primaria (care nu are personalitate juridica, deci neavand capacitate de folosinta nu poate avea calitate procesuala).
Poate merge.
In rest, NUMAI DE BINE !!!