In doua sentinte "primaria reprezentat prin primarul X.Y" a fost obligata la plata cheltuielilor de judecata.
Cum recuperez chelt. de judecata de la "primarie" sau de la "primar" ?. Precizez ca reclamant in instanta a fost "PRIMARIA COMUNEI REPREZENTAT PRIN PRIMARUL X.Y."
Amandoua sentinte sunt definitive si investite cu formula executorie!
INSA executorul jud. spune ca nu are de unde recupera creanta deoarece "PRIMARIA" nu are bunuri sau venituri si nici conturi in banca. Doar "unitatea adm. terit." respectiv comuna! In acest caz ce credeti ca am de facut?
Cred ca ar merita sa faceti o actiune separata, doar pentru cheltuielile de judecata, indreptata impotriva Comunei X cu sediul in ..., reprezentata prin primar, prin care aratati ca de fapt in actiunile respective din eroare a fost obligata la plata cheltuielilor de judecata primaria (care nu are personalitate juridica, deci neavand capacitate de folosinta nu poate avea calitate procesuala).
Poate merge.
In rest, NUMAI DE BINE !!!
multumesc pentru idee...n-am precizat ca este vorba de sentinte penale in care "primaria reprezentat prin primarul X.Y" a fost obligata la plata cheltuielilor de judecata.......