buna,
va rog sa-mi raspundeti si mie...am o problema in legatura cu o datorie la banca neachitata si mi-a venit de la executor judecatoresc o hotarare cu oprire pe orice intrare de cont din banci.
vreau sa va intreb,am de primit bani prin westernunion din strainanate si daca merg sa-i ridic din banca...exista riscul sa imi fie opriti?
va multumesc.
buna,
va rog sa-mi raspundeti si mie...am o problema in legatura cu o datorie la banca neachitata si mi-a venit de la executor judecatoresc o hotarare cu oprire pe orice intrare de cont din banci.
vreau sa va intreb,am de primit bani prin westernunion din strainanate si daca merg sa-i ridic din banca...exista riscul sa imi fie opriti?
va multumesc.
buna,
intreb si eu..are voie o persoana sa depuna plangere la doua sedii de politie din localitati diferite...contra mea?
multumesc,astept raspunsuri
inca o data,ca sa fiu inteles...
reclamanta a scos din contul sau personal sume de bani,aici fiind vorba de o suma de peste 1.000 euro,bani primiti de la mama dansei din strainatate.
eu,fiind prietenul ei,am locuit impreuna..nu am avut nevoie de 1 euro de la ea,munceam in strainatate,am masina de 20.000 de euro..nu am nevoie de 1 euro de la ea...din contra,eu am ajutat-o extrem de mult,sa-si achite taxe de examene...chirii,etc.
ne-am despartit deoarece dansa,si-a gasit pe altcineva...eu,fiind in strainatate cu munca mea...si,am ramas prieteni buni.
dupa 2 ani de zile..deci din 2010 si pana astazi,fetitza respectiva nu a gasit timp sa ma reclame..pana astazi..2012..ca,chipurile mi-a dat "O SUMA DE BANI" in prezenta nu stiu caror martori.
politaiul corupt si fara 5 clase..ma ia sa-i declar prin intimidare...ca am luat bani de la ea,si sa incheiem balciul..ca eu si asa am bani,sa terminam totul.
ma intreb acum..de ce este el..domnul politist foarte sigur de asta?...ca am luat eu banii??? este si procuror dansul...judecator? citeste in stele??? asta e sistemul din romania..de aceea mi-am pus un avocat super bun,si..domnul politist da din colt in colt...neavand probe,spune ca nu mai trimite plangerea in instanta..ca e de fapt "CAPRA CU 3 IEZI"..neavand destule dovezi.
i-am dat eu in judecata pe dansa...tatal dansei si martorul mincinos,care de altfel nu ma cunoaste.
va multumesc tuturor pentru sfaturi...voi fi foarte atent de acum,cu cine-mi impart camera.
stima si respect.
tare de tot...merci pt mesaj,super ok.
am avut bani si am mereu...faptul ca dupa 2 ani de zile...domnisoara studenta imi cere sume de bani...ma da efectiv pe spate.
are si martori...extrase pe numele ei cred...ca pe al meu nu are cum..INVENTII.
exact raspunsul de care aveam nevoie...eram un cuplu fericit,chiar daca s-au cheltuit bani pe shaorme...sucuri,etc..dar niciodata nu mi-a dat bani sa-mi cheme martori ca mi-a dat bani...din contra,am muncit in strainatate cu un contract de munca pe 1700 de euro lunar..deci,nu aveam nevoie de banii nimanui. multumesc mult pt raspuns,nu am vrut sa pun avocat...sa platesc bani pe prostia tatalui fetii...ce o taraste si pe ea si pe mine in procese...pensionar de 60 de ani ce are dovada de revolutionar,si spune ca are influente.
pai am dosar penal pentru inselaciune...ca asa a vrut domnul politist.
tot domnul politist ma ameninta sa-i dau banii...si,sa ne impacam...atunci,ma gandesc eu...domnul politist de comuna..este si procuror si judecator?? el stie ca sunt deja infractor? de ce nu lasa sa depun si eu probe? sunt super intrigat...cred cu siguranta ca e complot cu politia impreuna.
multumesc mult.
deci,dansa are extrasele pe numele ei...nu pe al meu,cum ca ea a scos din banca banii si ulterior mi i-a inmanat mie in mana in nu stiu ce loc stingher.
dar...de ce din anul 2010 nu a facut astfel de jocuri?
si politia din satul ei...ma ia pe mine cu inselaciuni??
Va multumesc din suflet pt raspuns.
Pai dansa mi-a facut plangere la sediul de politie de pe raza comunei unde are domiciliu si,inca o plangere unde sta cu chirie fiind la facultate.
Chestiunea este in felul urmator...pe timpul cat am fost impreuna,eu nu am avut nevoie de banii ei...deoarece am muncit in Spania cu un castig de 1500 euro pe luna si,intre noi lucrurile au decurs foarte normal...cheltuind impreuna cand ieseam in oras,dar...nu s-a pus nicicand problema sa ne certam. Mentionez faptul ca ea,era certata cu tatal ei...in perioada cat a stat cu mine. De ce spun si aduc in discitie pe TATAL fetii...deoarece de cateva saptamani tatal m-a sunat sa-mi spuna ca am sa-i dau bani...o datorie inventata din anul 2010,ca ma taraste prin tribunale...el fiind revolutionar cu acte in regula si,are influente. Jigniri...xenofobii si,tot tacamul...asta nu mai are rost sa va spun,din partea tatalui,care si el...la randul lui da pe fratele meu de judecata...necunoscandu-l,pentru amenintare.
In anul 2010..fata respectiva sustine ca a primit sume de bani de la mama ei,care muncea in italia...scoate banii din banca si ea spune ca,mi-i da mie imediat...martori,extrase..etc,etc.
Va spun cu frica de dzeu,nu am luat niciodata de la dansa 1 euro ca sa nu-i platesc eu ceva,in schimb...stiu ca primea sume de bani..dar erau pentru a-si plati chiria in arad si facultatea...taxe,etc..nefiind interesat de ce face ea cu banii ei.
Sunt chemat la declaratii...am dosar penal pentru inselaciune...din ce cauza? Pe cine am inselat eu??? Se poate sa aduca tatal fetii martori mncinosi???? Cat despre extrase ca a scos banii...asta fiecare avem extrase din banci,nescriind ca respectiva domnisoara...mi-a dat mie 1 euro.
Ce ma intriga la extrem...de ce acum,din anul 2010.
Va multumesc.
Buna,
Vreau sa ma ajutati va rog...o persoana pretinde ca mi-a dat o suma consistenta de bani in anul 2010,ca are extrase bancare...martori inventati..ma rog si ma cheama in instanta sa ma judec pentru inselaciune.
Este posibil asa ceva? Chiar nu au unele persoane rusine??? Am stat impreuna cu aceasta cam 1 an jumate...prieteni,dar acum vazand ca m-a pierdut probabil...invoca o datorie din 2010 pe care sincer sa fiu..nu mi-a dat-o.
Spune ca are extrase bancare ale sumei..ma rog.
Ce este de facut in acest caz? Domnul politai ma cheama la dansul si-mi spune sa-i dau fetii banii ca am inselat-o...ca are deja martori,extrase,etc.
Daca asa merge in romania...atunci o sa ma gandesc tare de tot sa-mi construiesc propria afacere,punand in capul celor ce-mi vin mie in minte sume de bani...cu martori si extrase din banci...slava cerului am si eu.
Multumesc pentru sfaturi.