avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

buna,
intreb si eu..are voie o persoana sa depuna plangere la doua sedii de politie din localitati diferite...contra mea?
multumesc,astept raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Alina Borza , Avocat 12:21, 2 Aprilie 2012
se poate, insa ele se vor conexa.
Nu exista o limita pentru sesizarea unui organ al statului. Ideea e ca poate introduce el cate plangeri vrea dar nu toate organele de politie vor fi competente sa cerceteze cazul. In materie de infractiuni, competenta apartine organului de cercetare penala de la locul savarsirii faptei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere prealabila Nico PH Nico PH Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu niste eventuale modificari legislative de data recenta. Este vorba despre plangerea prealabila si unde poate ea fi ... (vezi toată discuția)
Judecata aledical aledical Se poate judeca un caz de delapidare fara a depune plingere la politie , si a deschide un proces la tribunal direct? (vezi toată discuția)
Plangere penala ContSters283832 ContSters283832 Am fost solicitat sa merg intr-un alt judet ptr a da o declaratie la politia orasului respectiv ptr inselaciune. Nu trebuia transferata plangerea in ... (vezi toată discuția)