avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangere penala

Am fost solicitat sa merg intr-un alt judet ptr a da o declaratie la politia orasului respectiv ptr inselaciune. Nu trebuia transferata plangerea in localitatea in care locuiesc, plangerea sa fie rezolvata la orasul de domiciliu? Se poate muta aceasta plangere aici?
multumesc
Nu există această oblIgativitate, în materie penală fiind vorba despre o competență alternativă astfel, competența de cercetare și urmărire penală a faptei poate aparține și organelor de up de la locul unde s-a săvârșit infracțiunea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine dipune cercetarea parchetul de pe langa judecatorie sau de pe langa tribunal serban.mirela74 serban.mirela74 Un fost administrator de asociatie este cerecetat de parchetul de pa langa Tribunal si nu de cel de pe langa Judecatorie.DE CE? (vezi toată discuția)
Plangere penala vasile florin vasile florin buna, intreb si eu..are voie o persoana sa depuna plangere la doua sedii de politie din localitati diferite...contra mea? multumesc,astept raspunsuri (vezi toată discuția)
Fapta de inselaciune ! eu45ani eu45ani Buna ziua Va rog sa ma indrumati unde sa ma ma adresez ptr. o fapta de inselaciune comisa in vanzarea unei suprafete de teren siutat in com. Barcanesti ... (vezi toată discuția)