avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Activitate paul_sonea

Activitate paul_sonea

Cum pot cere desfiintarea actelor de executare? In ce mod se face? Pentru ca eu am platit 2 ani rata creditului si pe urma 3 ani am avut poprire. Eu consider ca mi-am achitat datoria. Au fost cazuri si sunt cazuri in care executarea a continuat ilegal si dupa acoperirea sumelor datorate in totalitate, pentru ca si executorii aia sint niste mizerabili. Nu exista onoare intre hoti, vorba aia. Daca puteti sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez ca sa cer desfintarea actelor de executare. Nu vreau sa astept 3 ani si poate eu am datoria achitata deja. Multumesc ptr raspunsul anterior...
Urata exprimare pentru un avocat. Nu e nimeni Robin Hood modern si nu am incercat vreodata sa ma sustrag de la plata datoriei. Am ajuns in situatia executarii, nu datorita faptului ca nu am platit ratele la credit ci datorita Covid. Asa am ajuns sa fiu executat si am platit imediat timp de 3 ani luna de luna. Si nu am bunuri pe numele meu deoarece nu am vrut ca pentru 39000 de lei sa imi fie executate bunuri mult mai valoroase. Despre ce vorbim aici? Intrebarea mea si se pare ca nu sunteti in masura sa imi raspundeti, este ce se intampla acum? O sa am poprire pe conturi pana moare executorul? Ca asta intrebam eu si dvs imi spuneti ceea ce stiam deja. Se poate opri executarea pe motiv ca nu au ce sa imi mai ia? Eu am citit ca se poate, doar ca voiam sa stiu cadrul legal. Puteti sa imi raspundeti la asta va rog? Multumesc.
Am fost executtat silit cu poprire pe salariu din 2021 pana in 2023, timp in care m-a fost retinuta o treime din salariu. Am ramas fara serviciu si nu am nici un bun pe numele meu. Ce pot sa fac sa opresc executarea silita? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc frumos ptr raspuns.
Cine redacteaza contractul de prestari servicii? Prestatorul sau Beneficiarul?
Bun si atunci cine e in masura sa deschida un cont pe firma? Doar administratorul?


george-neagu a scris:

Este același lucru între contul dumneavoastră și cel al meu. Dumneavoastră nu puteți sa încasați bani de la cineva în contul meu.
Firma este o entitate diferita de cea a asociatului la acea firma.

Pai si contul pe numele cui o sa fie? Si care e diferenta intre un cont personal si unul de firma?

george-neagu a scris:

Nu sunteți obligat sa aveți cont bancar pe firma doar dacă nu faceți plăti sau nu încasați venituri ale firmei prin banca.
Dacă da, doar prin contul bancar al firmei.

Daca am deschis un SRL sunt obligat sa am cont bancar pe firma sau pot folosi unul din conturile personale. De exemplu, al sotiei care este si ea administrator. Mentionez ca nu am angajati in momentul de fata. Multumesc.
Multumesc frumos ptr raspuns.
Multumesc din suflet ptr rabdare si profesionalism. O seara frumoasa va doresc!

latka a scris:

Procedura de recuperare a permisului se poate face printr-un reprezentant conventional, conform art. 118 din Oug195/2002. Angajați un avocat. Nu va trebuie neapărat certificat de grefa, ci un print după documentul ce e în baza de date pe portalul judecătoriei respective, în care apare dosarul dvs. ,reiesind datele de identificare ale plângerii, conform art.118 din Oug 195/2002.Nu știu dacă judecatoria respectivă acceptă depunerea online a plângerii, găsiți informațiile pe portalul justiției la pagina judecătoriei.
[ link extern ]