avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Activitate Danutzza

Activitate Danutzza

Pot obtine autorizatie constructie Hala service auto pe baza contract comodat? Multumesc!
Buna ziua, detin cod caen 5221, pentru depanare mai am nevoie de alte autorizatii? Eu sunt administratorul firmei si sunt mecanic auto.
Multumesc!
Buna ziua, detin o firma SRL cu codul caen principal 4791 (piese auto online) si cod caen 4520 si 5221 care se desfasoara la terti. Momentan m-am axat pe un magazin online de piese auto, dar doresc sa ma ocup si de partea de mecanica printr-un service mobil. Ca si calificare sunt mecanic auto.
Ce acte si autorizatii imi trebuie pentru acest service mobil?
Si cum emit bon fiscal? Diferentiat pe fiecare operatiune in parte sau pot trece depanare auto si sume diferite in functie de operatiune?
Masina pe care o folosesc la deplasari trebuie autorizata RAR ca si atelier mobil?
Multumesc!
Discuție Service auto
Imi pot face un service auto in curte , o sa fie lipit de casa. Si nu este la strada este in spatele curtii, Ma intereseaza ca si amplasamanet daca se poate.
Discuție Magazin auto
Buna ziua, doresc sa deschid pentru sotul meu un magazin piese auto fizic dar fără stoc. Noi locuim într-un duplex si nu suntem la strada. Vroiam sa construiesc în fata casei un mic spatiu din termopan si la poarta sa pun firma si un interfon. Vreau sa aibă o activitate, el este mecanic dar a avut un accident si vreau sa fie ceva mai lejer pt el. Se poate asa sa fie în curte ?
Buna ziua, doresc deschiderea unui magazin online piese auto fara stoc fizic. Sediul o sa fie la mine acasa, nu o sa exista si un magazin fizic. Daca am comenzi pe care clienti vor sa vina sa le ridice personal, se poate daca am o imprimanta fiscalizata si dau bon? Sau daca este magazin online pot livra doar prin curier? Multumesc!
Buna ziua, ma numesc Aldea Daniela si sunt insarcinata in 5 luni, situatia mea este urmatoarea:
-pana in august 2011 am fost in concediu crestere primul copil apoi mi-am dat demisia pentru ca nu am primit loc la cresa si nu avea cine sa stea cu el acasa
-din octombrie 2011 o sa fiu eleva la o postliceala
Am 27 de ani, conform noului cod eu o sa am dreptul ca eleva sa primesc cic?
Va multumesc!
Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 1 an si 5 luni,pe 24.01.2011 am semnat decizia de reintoarcere la munca care prevede urmatoarele:
1.La data de 24.01.2011 inceteaza suspendarea contractului de munca...xxxx al D-nei yyyy
2.D-na yyy se reintoarce in postul de...cu un salariu de....
3.Prezenta decizie poate fi contestata in termen de 30 de zile la Tribunalul Bucuresti
4.Decizia va fi comunicata celor in drept

Intrebarea mea este,chiar trebuie sa merg la Tribunal sa o anulez,sau e de ajuns sa depun o noua cerere de suspendare a contractului pentru a reintra in cic.
M-am razgandit ptr ca mi s-a tot imbolnavit copilul la gradinita si nu merita acest sacrificiu.Deocamdata la primarie nu am depus nici o cerere de suspendare a indemnizatiei.
Răspuns la discuția Viol minora
r.gabi a scris:

Care ar fi motivul pentru care solicitati stramutarea cauzei la alta instanta decat cea competenta ?

Daca certificatul medico-legal a fost modificat asa cum sustine avocatul actual, atunci consider ca ceva nelegal s-a intamplat...si or sa mai fie multe nelegalitatii pana tanarul o sa iasa basma curata,,,
Intr-un oras mic ai multi cunoscuti, dar intr-unul mare merge mai greu cu relatiile si banii.
Oricum la Inml nu ramane o copie a acestui certificat?
Discuție Viol minora
Buna ziua...am o verisoara in varsta de 17 ani, care in septembrie anul acesta sutine ca a fost violata de un tanar de aproximativ19 ani.
Situtatia ei este urmatoarea:
Parinti despartiti- a fost in grija tataului care acum 3 -4 a deccedat
in prezent in grija mamei-care este prin Franta-lucreaza
De fapt si de drept legal nu are nici un tutore in Romania, doar rude apropiate care o ajuta.
A stat o vreme la o matusa(o sa ii zic Maria) din partea mamei cu care nu s-a inteles, in prezent sta la caminul liceului.
Doama Maria a contractat un avocat in numele ei sa o ajute cu procesul, acum avocatul zice ca nu mai exista probe la dosar ca s-au evaporat.
Parerea mea este ca avocatul este deja platit de partea adversa.
Deci fetita asta este sg...
Intrebarile mele sunt:
Se poate face o noua expertiza asupra hainelor pentru se gasi urme de sperma la aproape3 luni de cand s-a intamplat? Pt ca in expertiza veche scria asa ceva,,,dar acum se pare ca aceasta apare complet modificata...ce se poate face pentru a se cere o reexaminare la Mina Minovici?
Iar un avocat bun si gratuit cum se poate obtine?Va dati seama ca nu prea avem noi multi banii sa o ajutam,iar mama ei financiar o ajuta doar cu plata caminului, si atunci cu chiu cu vai.
Se mai poate face acum o expertiza psihiatrica asupra ei,mentionez ca are nevoie de ajutor de specialitate.am apelat la un psiholog...dar as vrea ca la dosar sa apara si o astfel de ex[ertiza!
Are 2 martori care sustin varianta ei...
Se poate cere judecarea in alta localitate...procesul se desfasoara in Slatina...se poate muta la Craiova sau Bucuresti..
Ce se poate face?