avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate raul30

Activitate raul30

Cndidat la un concurs pentru ocuparea unui post de asistent medical,care in urma analizelor medicale s a descoperit ca este infectat cu virusul hepatic C,mai poate participa la concurs si daca este admis se poate angaja?
in urma unei decizii de executare silita s a infiintat porirea pe salariu,pt achitarea unui debit catre recuperatorul de creante EOSksi...problema este ca cei de la EOS continua sa ma sune si sa mi ceara bani cu toate ca se achita lunar rata...este normal sa procedeze asa?
Răspuns la discuția executare silita
multumesc!eu cum trebuie sa procedez dupa ce am primit comunicarea de executare silita?trebuie sa ma prezint la executor?ce trebuie sa fac?
Buna ziua!azi am avut o 'bucurie"la care ma asteptam!!!am primit 2 comunicari de executare silita.una pt un credit nerambursat si cealalta pt neachitarea unor despagubiri civile in urma unui proces ,in care am fost judecat pt abuz in serviciu si obligat la plata unui debit de 17.000 lei!
in momentul de fata eu nu am serviciu si nu detin nici o proprietate de nici un fel.
1)ce trebuie sa fac din momentul primirii comunicarilor?
2)la ce consecinte sa ma astept,avand in vedere ca ,momentan,nu am cum sa mi achit debitele sub nici o forma.
Va multumesc!
Răspuns la discuția abuz un serviciu
oricum sunt obigat sa platesc si nici nu iau in calcul faptul de a nu plati.ma intereseaza daca se poate plati in transe sau daca se poate ajunje la o intelegere de plata.?
Răspuns la discuția abuz un serviciu
vreau s o platesc,dar ,momentan ,nu am posibilitatea sa achit toata suma.
buna ziua!am fost judecat pt abuz in serviciu si am primit o condamnare la 1 an inchisoare cu suspendare si un termen de incercare de 4ani cu prezentare la serv de probatiune si sa anunt orice deplasare care depaseste 8 zile precum si inrtoarcerea.!!!am si obligatia de a plati suma de 17.000 catre o Soc Com.
1. daca exista posibilitatea gasirii unui loc de munca in conditii legale ,in afara tarii,pot sa parasesc tara?
2.ce se intampla daca eu nu dispun de suma respectiva si nici nu am bunuri mobile si imobile?#-ocum va trebui s o platesc?
Discuție neprezentare
am facut recurs si nu am reusit sa ajung la termen.ce se intampla?
Răspuns la discuția neprezentare termen
este obligatorie prezenta mea,sau poate fi numai avocatul?
Răspuns la discuția neprezentare termen
multumesc!recursul e admis.nu se judeca in lipsa?