avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua!azi am avut o 'bucurie"la care ma asteptam!!!am primit 2 comunicari de executare silita.una pt un credit nerambursat si cealalta pt neachitarea unor despagubiri civile in urma unui proces ,in care am fost judecat pt abuz in serviciu si obligat la plata unui debit de 17.000 lei!
in momentul de fata eu nu am serviciu si nu detin nici o proprietate de nici un fel.
1)ce trebuie sa fac din momentul primirii comunicarilor?
2)la ce consecinte sa ma astept,avand in vedere ca ,momentan,nu am cum sa mi achit debitele sub nici o forma.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raul30 , utilizator 15:00, 12 Martie 2012
procedura de executare silita prevede dreptul creditorului prin executor judecatoresc de a dispune executarea silita a bunurilor dvs mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare,pana la concurenta debitului de recuperat
Functie de interesul creditorului ,si de solicitarea acestuia de mentinere a cererii de executare silita pe rolul activ al BEJ,executarea silita se poate dispune pe o perioada mai indelungata de timp
multumesc!eu cum trebuie sa procedez dupa ce am primit comunicarea de executare silita?trebuie sa ma prezint la executor?ce trebuie sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita carmenbal carmenbal In urma cu cateva luni am pierdut un proces penal si am primit o somatie pentru plata cheltuielilor de judecata in favoarea creditorului reclamant.precizez ca ... (vezi toată discuția)
Rata neplatite si somatie de plata krysty30 krysty30 buna seara,am si eu o problema,am facut acum cativa ani o rata la o firma de unde am cumparat ceva in rate,am platit cam jumatate din rate lunare pana am ramas ... (vezi toată discuția)
Executare silita - modalitate zerognost zerognost Situatie: pierd un proces cu miza financiara si se va ajunge la executare silita. Am un singur bun, un apartamanet: acesta este ipotecat catre o banca pentru ... (vezi toată discuția)