Doresc sa dau viata la o firma de brokeraj financiar.
Un Srl care sa incheie parteneriate cu mai multe institutii financiare bancare /non bancare.la care sa le aduca clienti si sa le vanda produsele.(sper ca am reusit sa ma exprim bine)
Problema mea este ca nu stiu ce ttrebuie sa fac ?
am inteles ca este nevoie de niste acreditari mai speciale pentru acest tip de activitate? este adevarat ?
In viziunea mea este un srl care are incheiate contracte cu x banci la care le aduce clienti .intermediaza consultanta dintre client si banca , acest serviciu este platit prin comision.
nu stiu cadrul legal, de ce este nevoie , documetatie ..etc
Multumesc frumos!#-o#-o#-o
Va salut!
Cu respect Va rog sa ma ajutati cu o incertitudine ,
Am un Pfa aproximativ 1 an ca si vechime. sediul social fiind casa parintilor, este contract de comodat de pe toata suprafata casei, Doresc sa infintez un Srl la aceiasi adresa dar sa nu renunt la pfa . Este Posibil acesta actiune ??, si inca ceva, Pot detine Pfa si Srl ? chiar daca srl ul nu ar avea sediul social la aceiasi adresa cu pfa ul ?.
Va multumesc !
va salut cu RESPECT si as dori sa aflu si eu mai multe detali referitaore la urmatoarea mae problema :
AM O FACTURA NEPLATITA LA ORANGE DE CEVA TIMP BUN, IAR ACUM SUNT AMENINTAT DE O FIRMA DE RECUPERARE CREDITE.SPUNANDUMI CA IMI PUN SECHESTRUL PE LOCUINTA PARINTILOR DACA NU LE DAU BANII.
EU MOMENTAN NU AM NICI UN BUN PE NUMELE MEU ,ESTE POSIBIL SA IMI PUNA SECHESTRUL PE CASA PARINTILOR ?? SI TOT IN ACELASI TIMP SUNT AMENINTAT CU JUDECATA CE POT PATI DACA NU AM POSIBILITATI DE PLATA ???#-o VA ROG DATI MI MAI MULTE DETALI LEGATE DE ACEASTA PROBLEMA CA SUNT IN "CEATA " MENTIONEZ CA NU AM GIRAT CU CASA SI ABONAMENTUL ESTE FACUT PE NUMELE MEU SI PROPRIETAR ESTE TATAL MEU#-o MAI VR SA MENTIONEZ CA AU TRECUT 1100 ZILE DE LA NEPLATA FACTURI, SAR PUTEA SA FIE PRESCRISA ?? SAU AM FACUT O FAPTA CARE NECESITA JUDECATA CA NU AM BANII SA PLATESC O FACTURA ?? VA ROG MAI MULTE DETALI CU STIMA