avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită factura neplatita
Discuție deschisă în Executare silită

factura neplatita

va salut cu RESPECT si as dori sa aflu si eu mai multe detali referitaore la urmatoarea mae problema :
AM O FACTURA NEPLATITA LA ORANGE DE CEVA TIMP BUN, IAR ACUM SUNT AMENINTAT DE O FIRMA DE RECUPERARE CREDITE.SPUNANDUMI CA IMI PUN SECHESTRUL PE LOCUINTA PARINTILOR DACA NU LE DAU BANII.
EU MOMENTAN NU AM NICI UN BUN PE NUMELE MEU ,ESTE POSIBIL SA IMI PUNA SECHESTRUL PE CASA PARINTILOR ?? SI TOT IN ACELASI TIMP SUNT AMENINTAT CU JUDECATA CE POT PATI DACA NU AM POSIBILITATI DE PLATA ???#-o VA ROG DATI MI MAI MULTE DETALI LEGATE DE ACEASTA PROBLEMA CA SUNT IN "CEATA " MENTIONEZ CA NU AM GIRAT CU CASA SI ABONAMENTUL ESTE FACUT PE NUMELE MEU SI PROPRIETAR ESTE TATAL MEU#-o MAI VR SA MENTIONEZ CA AU TRECUT 1100 ZILE DE LA NEPLATA FACTURI, SAR PUTEA SA FIE PRESCRISA ?? SAU AM FACUT O FAPTA CARE NECESITA JUDECATA CA NU AM BANII SA PLATESC O FACTURA ?? VA ROG MAI MULTE DETALI CU STIMA
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:08, 30 Mai 2011
Ce contract ati adus firmei de telefonie mobila pt.a face abonamentul pe numele dvs.?
De obicei se cere contract de casa, si/sau utilitati.
Eu am abonament la aceeasi firma de telef.mobila si am dus contractul casei...ma rog, o copie...dupa....

Si ce inseamna...'' de ceva timp bun''? Cum nu vi s-a sistat posibilitatea de comunicare pana acum? Mai pe romaneste, cum nu v-au inchis telefonul?
Si pt.o zi intarziere, de obicei , in afara de atentionari prin sms, se sisteaza posibilitatea de a comunica.Cel putin eu asa stiu....
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2011
ContSters170895, utilizator
abonamentul si datoria dvs, nu au legatura cu bunurile, casa parintilor.
nu le mai raspundeti recuperatorilor, se prea poate ca datoria sa fie prescrisa daca nu cumva ati recunoscut dvs datoria in vreun fel. chiar daca va dau in judecata si castiga, mai mult de 1/3 din salariu, cand veti avea unul, nu va ia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante c79 c79 Bunaziua , am si eu o problema cu cei de la eosksi . Am avut un abonament la Orange incheiat in anul 2004 , iar in anul 2005 imi amintesc ca mi-au inchis ... (vezi toată discuția)
Societate recuperari creante allina_geo allina_geo buna, am si eu o problema si va rog mult sa ma indrumati ce sa fac. in urma cu 6-7 ani sotul meu a facut un abonament pe numele meu la o firma de telefonie ... (vezi toată discuția)
Neplata factura telefonie mobila blueadryanna blueadryanna Buna ziua, Am fost abonat la o firma de telefonie mobila (:\"ABC\") si acum 3 ani m-am mutat in strainatate. Drept urmare, am sunat la ABC si am cerut ... (vezi toată discuția)