buna seara,
domnul meu, normal ca, daca am ajuns pe mana "camatarilor" legali atitudinea mea privind plata ratelor a fost pasiva (din pricina unor guvernanti care nu au mai avut ce fura si au atentat la 25% din salariul meu si a altora) dar, intrebarea mea era: (sunt foarte greu inteleasa, nu vreau sa va supar ) e posibil sa vanda creditul ca si cum nu ar fi recuperat nimic din el (am mentionat ca a fost platit in proportie de 65%), tinand cont de rambusarea esalonata prevazuta in contract - anul 2018.
adica, creditul a fost de 8000 iar, pe hartia trimisa de firma de recuperare este tot 8000 plus taxe judecatoresti, executare etc.si amd
aceasta ordinarie unde se poate raporta in tara aceasta fara a fi pus drumuri pana ti se face lehamite .
Este normal si legal ca un credit achizitionat de la o banca, platit in proportie de 65%, cu intarzieri dar, cu penalitati calculate si platite, sa fie vandut unei firme de recuperari cu aceiasi suma imprumutata? Creditul este luat in 2008, rambursabil in 10 ani.
Mentionez ca in aceasta perioada am avut venitul taiat cu 25%, in aceiasi perioada s-a desfiintat compartimentul teritorial unde lucram si a trebuit sa fac naveta la sediul central, cca.110 km/zi, fara a-mi fi decontat ceva.
Multumesc.
Am insistat in mod politicos pentru un drept al meu care mi se cuvine, dar ma considera angajat pe mosia bunicilor. Nu mai stiu sub ce forma as mai putea insista. Va multumesc.
Raspunsul nu ma satisface, studiile sunt in administratie publica (cu licenta luata) iar specialitatea functiei este referent III superior, pentru care motiv sa nu corespunda studiile cu specialitatea functiei?
Cei care nu se deranjeaza sa-si faca serviciul (pentru asta sunt la resurse umane sa urmareasca dosare ale angajatilor ) nu pot fi controlati si trasi le raspundere de nimeni?
Cine ar putea sa ma ajute, ca sunt de neconvins. Ei isi fac regulile impreuna cu managerul institutiei.