avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate RAD EMIL

Activitate RAD EMIL

Răspuns la discuția uzucapiune
acest teren a constituit plata muncii mele pentru proprietarul terenului munca la cimp si in fineate,la vite ca in gard cu mine avea un grajd la care am lucrat si nu cred ca sunt un detentar precar cum considera unii ptr ca toata suflarea din zona poate depune marturie in acest sens,astept propuneri spre trecerea terenului in posesia mea .cu multumiri ptr cine propune solutii.
Răspuns la discuția uzucapiune
care ar fi atunci modaliitatile de a i ntra in posesia acelui tere tinind cont de faptul ca e proprietate privata ca pe teren nu sa perceput si platit impozit ca era privat si fiolosit ca gradina de legume de cel caruia ia fost atribuit si nerevensicat nic iodata ptr ca onoarea nu a fost incalcata prin acea donatie verbala.Astept propuneri de solutionare a cazului in favoarea celui care a folosit terenul ptr a deveni proprietar.
Răspuns la discuția testament
testamentul este redactat la notar semnat de testatara in original si in deplinatatea facultatilor mintale. In acest caz se mai poate ataca?
Răspuns la discuția testament
va mai rog o lamurire:definire testament autentic si testament olograf.
Răspuns la discuția testament
precizare:fica decedata nu a avut copii
Răspuns la discuția testament
mostenitorul este nepot de frate
Discuție testament
o persoana lasa prin testament intreaga mostenire unui nepot incit sotul ia decedat de mult au avut o fata care a decadat si ea inainte de a de face testamentul,parintii ii su t decedati dar ar mai fi in viata 2 frati cu copii lor.Testamentul poate fi atacat de rudele enumeratr?
Discuție uzucapiune
care sunt conditiile de indeplinit si ce proceduri se vor urma ptr uzucapiune in cazul folosirii unui teren intravilan in proprietate privata donat verbal in urma cu peste 30 ani si ne mai manifestindusi interesul ptr el nici proprietarul decedat nici urmasii
in cazul infiintarii unui SRL cu actionar unic care este si administratorul SRL-ului acesta fiind pensionar ptr limita de virsta este necesara angajarea lui in societate sau poate sa aiba rasplata muncii din dividede la incheiera anului fiscal?
Răspuns la discuția reinfiintare SRL
Multumesc mult pentru aceasta veste buna.