avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... reinfiintare SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

reinfiintare SRL

Va solicit parerea la problema pe care incerc sa o clarific ptr mine:1)se poate infiinta in SRL cu denimirea altuia care a fost lichidat cu actionar unic care ar fi acelas cu a celui lichidat avind acelas obiect principal de activitate ca cel lihidat dar normal cu alt CUI si alt numar in registrul comertului? Cu multumiri. PS.de fapt ar fi un SRL nou.
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 20:54, 18 Iulie 2011
Puteti sa va faceti alt srl cu aceeasi denumire daca intre timp nu s-a folosit acea denumire pentru ca se face verificarea unicitatii denumirii.
Multumesc mult pentru aceasta veste buna.
- sa fi trecut 2 ani de cand firma care a avut denumirea s-a radiat.
In rest puteti sa puneti aceleasi obiecte( si principal si secundar)...si celelalte elemente constitutive...etc etc etc....

- Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl - activitati secundare criss1974 criss1974 Buna ziua,Vreau sa stiu daca pot infiinta un SRL cu obiect principal de activitate cod caen 4776 - pet shop,iar ca activitati secundare sa trec toate ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei agentii imobiliare ionelbarus ionelbarus Doresc sa infiintez o agentie imobiliara. Aceasta poate fi infiintata pe ,, Persoana Fizica Autorizata\" ? Care sunt pasi ce trebuiesc urmati? Ce documente ... (vezi toată discuția)