Vreau sa stiu daca pot desfia propriul copil?
Daca nu ,ce pot face legal ,ca dupa moartea mea si a sotului ,sa nu intre la mostenire decat 2 copii din cei 3 ,pe care i avem!
copil major , 18 ani. a parasit domiciliul de o luna de zile. nu stie nimeni de el .nu a mai luat legatura cu nimeni nici cu parintii ,nici cu rudele.ce trebuie facut? trebuie declarat la politie ca a parasit domiciliul? trebuie declarat disparut?
Am 3 copii.Unul dintre ei când a implinit 18 ani a parasit familia fara nici o explicatie. de atunci nu am mai stiut nimic de el .nu a mai vb . cu noi , nu avem nici o adresa nimic.De aceea nu vrem sa -i lasam nimic mostenire . cumputem sa -l scoatem chiar si de pe numele nostru sa nu mai aiba acces niciodata la nimic dupa moartea noastra ?Putem sa ne facem un testament ? in care sa i trecem doar pe cei doi copii ramasi?multumesc.
tatal meu s-a casatorit legal ,ea avand o fata . impreuna au facut un copil . intrebarea mea este daca la succesiune pamant , pe titlul de propietate fiind trecut doar tata , dar nu la mostenitori intra si fiica ei ,mentionez ca fiica nu a fost trecuta pe numele tatei.