avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Activitate robertavali

Activitate robertavali

Vreau sa stiu daca pot desfia propriul copil?
Daca nu ,ce pot face legal ,ca dupa moartea mea si a sotului ,sa nu intre la mostenire decat 2 copii din cei 3 ,pe care i avem!
Discuție disparitie
copil major , 18 ani. a parasit domiciliul de o luna de zile. nu stie nimeni de el .nu a mai luat legatura cu nimeni nici cu parintii ,nici cu rudele.ce trebuie facut? trebuie declarat la politie ca a parasit domiciliul? trebuie declarat disparut?
Discuție mostenitori
Am 3 copii.Unul dintre ei când a implinit 18 ani a parasit familia fara nici o explicatie. de atunci nu am mai stiut nimic de el .nu a mai vb . cu noi , nu avem nici o adresa nimic.De aceea nu vrem sa -i lasam nimic mostenire . cumputem sa -l scoatem chiar si de pe numele nostru sa nu mai aiba acces niciodata la nimic dupa moartea noastra ?Putem sa ne facem un testament ? in care sa i trecem doar pe cei doi copii ramasi?multumesc.
Discuție succesiune
tatal meu s-a casatorit legal ,ea avand o fata . impreuna au facut un copil . intrebarea mea este daca la succesiune pamant , pe titlul de propietate fiind trecut doar tata , dar nu la mostenitori intra si fiica ei ,mentionez ca fiica nu a fost trecuta pe numele tatei.