avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate miorita_m

Activitate miorita_m

Buna ziua
Am o intrebare legata de dreptul de preemtiune pentru un teren intravilan.Un vecin vinde o parcela intravilan fara sa ma fi anuntat de intentia lui si i-a promis-o unei terte persoane de la care a si primit un avans fara sa se incheie nici un contract Vanzatorul vrea sa-mi vanda mie terenul, intrebarea mea este daca poate ataca pe cale legala cumva terta persoana dreptul meu de a cumpara acel teren
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Radierea unei masini vandute
Buna, nu este tico, este un audi
Multumesc lui ynocentta de raspuns dar la Politia Rutiera nu-mi trebuie si actele masinii si numarul de inmatriculare pentru a putea radia masina de pe numele meu?
Buna ziua
Am si eu o intrebare legata de modalitatea de radiere a unei masini. Masina a fost vanduta ,iar in momentul vanzarii s-a incheiat la un birou de copiat acte un contract de vanzare-cumparare,( un exemplar ramand la vanzator) masina impreuna cu actele masinii au ramas la cumparator pentru a se putea face la RAR identificarea, specificandu-se in talon faptul ca s-a instrainat masina la data vanzarii urmand ca in termen de 30 zile sa se efectueze transcrierea pe numele noului proprietar. Desi a trecut perioada de 30 zile de la vanzare cumparatorul nu a transcris masina si nici nu vrea sa o transcrie motivand ca a instrainat-o si el la randul lui. Intrebarea mea este cum poate vanzatorul( inca proprietar in acte al masii) sa radieze de pe numele lui masina , avand in vedere ca nu mai are in posesie nici masina nici acte masinii ( talon si carte de identitate) nici numerele de inmatriculare.