avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters209808

Activitate ContSters209808

Va rog sa va procurati legea 230/2007 si veti vedea ca de intreaga activitate in asociatie raspunde comitetul asociatiei de locatari sau comitetul executiv dupa lege.
Răspuns la discuția Pensionare la limita de varsta
Multumesc mult ptr. raspunsul favorabil pensionarii la limita de varsta. Casa de pensii imi respinsese cererea!
Sunt pensionat pe caz de boala din iunie 2009, cu capacitatea de munca irecuperabila. Am vechime 38 de ani si 6 luni, din care 19 ani - in grupa a doua de munca. Mentionez ca sunt nascut la 28.07.1951.
Doresc sa stiu cand pot sa ies la pensie la limita de varsta. Pot beneficia de prevederile art. 79, alin. 1, punctul a) si c) ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Aceasta regula este legala?
Primaria de care apartineti are un serviciu specializat pt.asociatii. Cereti sprijin pentru alegerea unui nou comitet.Listele de plata nu sunt legale fara semnatura presedintelui. Consultati legea 230/2007.
Răspuns la discuția Aceasta regula este legala?
Nu este legal.Sesizati prin posta cu confirmare de primire asociatia de proprietari.Asteptati rezolvarea o luna si mergati mai departe la primaria de care apartineti, daca nu se rezolva!
Răspuns la discuția Somaj sau pensie?
Scuya-ti:mai dau detali:persoana in cauză are 56 ani si 38 ani vechime.
vârsta până când o femeie poate intra in somaj.
Ce sanctiune poate primi asociatia de proprietari sau persoana angajata in functia de administrator in cazul in care nu are atestat ?