in opinia mea, contractul de mecenat, care presupune pe langa transferul dreptului de proprietate asupra unor bunuri materiale si transferul unor mijloace financiare catre o persoana fizica pentru un scop umanitar, fara obligatie de contrapartida.
buna ziua.
in primul rand - angajatorul nu va poate desface CIM pur si simplu.
daca nu este multumit de munca d.vastra, nu va poate da afara in baza art.61, lit.d) din C.M, decat in urma unei evaluari profesionale.Cu noile modificari ale codului trebuia sa va introduca criteriile de evaluare la CIM.cititi art.64 din c.muncii si vedeti posibilitatile.
in al doilea rand- angajatorul nu va poate da afara disciplinar(art 61 litera a)decat daca ati savarsit o abatere disciplinara, (aceasta presupune o intreaga procedura- si anume convocarea salariatului, cercetarea disciplinara, audierea salariatului care se apara cu toate mijloacele...)
in niciun caz nu semnat demisia.
lasati-l sa vedeti cat de mult stie sa respecte legea si salariatul.
mult succes!!
da asa este.
va multumesc!
vroiam sa stiu daca legea prevede aceasta obligatie.
in codul fiscal am gasit ceva la art 21 alin 4, lit.m), referitor la chelt deductibile....dar sunt prevazute alte activitati manag.., consultanta, nu cele de achizitie.
buna ziua.
vreau sa stiu daca exista un cadru legal care prin care un agent economic care achizitionreaza in mod regulat materii prime si materiale, este obligat sa incheie contracte pt. achizitionarea lor??? sau este suficienta comanda scrisa???