avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract sponsorizare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract sponsorizare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Societatea noastra are intentia sa ajute o persoana pt o operatie si ne-am gandit sa-i facem un contract de sponsorizare.
Este posibil?

Multumesc.

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: corina19 , utilizator 12:21, 14 Octombrie 2014
in opinia mea, contractul de mecenat, care presupune pe langa transferul dreptului de proprietate asupra unor bunuri materiale si transferul unor mijloace financiare catre o persoana fizica pentru un scop umanitar, fara obligatie de contrapartida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mecenat sau sponsorizare danabobo danabobo Buna ziua,un ong sportiv vrea sa ajute o persoana fizica cu handicap prin acordarea unui calculator.UNde se incadreaza la sponsorizare sau mecenat? (vezi toată discuția)
Mecenat sau sponsorizare? oanceamonicateodora@gmail.com oanceamonicateodora@gmail.com Buna ziua, Pentru a putea plati cursurile unui elev la limba engleza trebuie sa incheiem un contract de mecenat sau sponsorizare? (vezi toată discuția)
Sponsorizare - contract si facturare? leopoldina leopoldina buna ziua, am si eu o situatie si n u stiu cum se procedeaza: avem un client caruia i-am facut niste materiale publicitare pentru un proiect. clientul vrea ca ... (vezi toată discuția)