avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract pentru achizitionarea de materii prime si ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract pentru achizitionarea de materii prime si materiale?

buna ziua.
vreau sa stiu daca exista un cadru legal care prin care un agent economic care achizitionreaza in mod regulat materii prime si materiale, este obligat sa incheie contracte pt. achizitionarea lor??? sau este suficienta comanda scrisa???
Cel mai recent răspuns: corina19 , utilizator 12:36, 20 Iunie 2011
nu este obligatoriu, dar un contract va poate feri de anumite neplaceri ce pot sa apara intre 2 agenti economici
da asa este.
va multumesc!
vroiam sa stiu daca legea prevede aceasta obligatie.
in codul fiscal am gasit ceva la art 21 alin 4, lit.m), referitor la chelt deductibile....dar sunt prevazute alte activitati manag.., consultanta, nu cele de achizitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare directa seap documente arhivare Rares_Eleonora Rares_Eleonora Buna ziua, Va rog daca este posibil sa ma ajutati sa aflu care sunt documentele necesare pentru a le arhiva cand se face o cumparare directa in SEAP si care ... (vezi toată discuția)
Acord cadru sau contract de achizitie publica? geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Care e diferenta intre un acord cadru si un contract de achizitie publica (in cazul contractelor de lucrari se poate incheia oricare din cele ... (vezi toată discuția)
Acord cadru Grigore Carmen Grigore Carmen Care este procedura de reofertare pe acord-cadru? Va multumesc... (vezi toată discuția)