avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate vanesavanesa

Activitate vanesavanesa

bunicul nostru a achizitionat un teren agricol cu hartie scrisa de mana acum 20 ani. Avea doar copie dupa titlu de proprietate. Pe urma i l-a trecut la Primarie pe numele tatalui. De 20 ani noi platim impozit la Primarie. Bunicul si tatal nu mai traiesc. Persoana de la care a achizitiont terenul nu mai vrea sa recunoasca aceasta vanzare, are titlul in original. Putem intra in posesia acestui teren pe baza platii impozitului la Primarie? sau cum sa facem sa intram in posesia lui?
Răspuns la discuția nota interna
se mai poate anula?
e scris:
Nota interna
Anexa la Reguli de functionare a activitatii
pe nota interna nu e specificat c aface parte din CIM.
Discuție nota interna
Buna

Am semnat o nota interna la locul de munca.
Nu mai sunt de acord cu ea, in cat timp se poate anula?
Răspuns la discuția avertisment
multumesc
Răspuns la discuția avertisment
deci no sa am probleme daca cumva vreau sa ma angajez in alta parte, no sa-mi vada nimeni avertismentul, nu?
Discuție avertisment
Buna

La locul de munca amprimit un avertisment conform codului muncii art 248.
Acesta e trecut si in cartea de munca?
Buna, sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la data de 16 iulie. Am fost chemata la locul de munca pentru a mi se spune ca postul meu nu mai este disponibil ( ceea ce este total fals deoarece e alta persoana in locul meu) si-mi vor oferi un alt post cu un salar mai mic si avantaje mai mici, deoarece altceva nu au ce sa-mi ofere, asa mi-au spus, si sa ma intorc mai repede la lucru din data de 20 iunie. M-au pus sa fac o cerere de mana prin care ceream reincadrarea la locul de munca si sa ma accepte din data de 20 iunie la lucru si miau dat o hartie sa-mi fac analizele medicale. Intrebarea mea este : pot sa renunt sa nu ma intorc la lucru si sa stau in continuare in concediul pentru cresterea copilului pana cand face 2 ani?