avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... avertisment
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

avertisment

Buna

La locul de munca amprimit un avertisment conform codului muncii art 248.
Acesta e trecut si in cartea de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 13 Ianuarie 2012
Nu se mai folosesc cartile de munca, nu s-a trecut nici cand se foloseau.
deci no sa am probleme daca cumva vreau sa ma angajez in alta parte, no sa-mi vada nimeni avertismentul, nu?
Nu. Dar daca noul angajator solicita recomandari de la ultimul loc de munca poate afla de aceasta sanctiune desi este una usoara.
multumesc
pneagu a scris:

Nu. Dar daca noul angajator solicita recomandari de la ultimul loc de munca poate afla de aceasta sanctiune desi este una usoara.

cu o mica completare ....
Angajatorul poate cere informatii in legatura cu persoana care solicita angajarea de la fostii sai angajatori, dar numai cu privire la activitatile indeplinite si la durata angajarii si numai cu incunostintarea prealabila a celui in cauza.
Ultima modificare: Vineri, 13 Ianuarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate verifica angajatorul datele din cv? fermat fermat Conform noului Cod al Muncii nu se mai cere de ceva vreme Cartea de Munca la angajare. Cartile de Munca se tin numai in format electronic. Cum verifica ... (vezi toată discuția)
Lipsa de la locul de munca guest000 guest000 Salut. lucrez la o firma si as vrea sa nu ma mai prezint la locul de munca din anumite moltive. ce mi se poate intampla? (vezi toată discuția)
Concediere gabi2002 gabi2002 buna ziua ,ma mai pot angaja in alta parte daca de la vechiul loc de munca am desfacut contractul cu sanctiune disciplnara art.248 alin.1 lit .e din codul ... (vezi toată discuția)