avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... achizitie teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

achizitie teren agricol

bunicul nostru a achizitionat un teren agricol cu hartie scrisa de mana acum 20 ani. Avea doar copie dupa titlu de proprietate. Pe urma i l-a trecut la Primarie pe numele tatalui. De 20 ani noi platim impozit la Primarie. Bunicul si tatal nu mai traiesc. Persoana de la care a achizitiont terenul nu mai vrea sa recunoasca aceasta vanzare, are titlul in original. Putem intra in posesia acestui teren pe baza platii impozitului la Primarie? sau cum sa facem sa intram in posesia lui?

Alte discuții în legătură

Actiune uzucapiune sau ce trebuie facut? bejenarv bejenarv Istoric: pana in 1958, bunica din partea tatalui meu detinea 0,50 Ha teren extravilan (nu stiu cum a fost obtinut ? ca urmare a participarii bunicului in ... (vezi toată discuția)
Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)
Proprietate incerta dar costisitoare.. ralucamihai ralucamihai Am cumparat un teren fara acte notariale doar cu o chitanta de mana, deoarece proprietarii nu detineau titlurile de proprietate(probleme intre doua primarii ) ... (vezi toată discuția)