Buna, sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la data de 16 iulie. Am fost chemata la locul de munca pentru a mi se spune ca postul meu nu mai este disponibil ( ceea ce este total fals deoarece e alta persoana in locul meu) si-mi vor oferi un alt post cu un salar mai mic si avantaje mai mici, deoarece altceva nu au ce sa-mi ofere, asa mi-au spus, si sa ma intorc mai repede la lucru din data de 20 iunie. M-au pus sa fac o cerere de mana prin care ceream reincadrarea la locul de munca si sa ma accepte din data de 20 iunie la lucru si miau dat o hartie sa-mi fac analizele medicale. Intrebarea mea este : pot sa renunt sa nu ma intorc la lucru si sa stau in continuare in concediul pentru cresterea copilului pana cand face 2 ani?
1. Daca ati semnat cererea ca vreti sa va reluati activitatea ati procedat gresit si nu vad cum ati putea sa retractati ce ati scris.
2. Angajatorul v-a pacalit in acest caz.
3. Luati legatura cu ITM urgent sa vedeti daca se mai poate face ceva. Spuneti ca ati fost constransa sa semnati cererea desi nu o sa creada nimeni asa ceva.