avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul pentru cresterea copilului

Buna, sunt in concediul pentru cresterea copilului pana la data de 16 iulie. Am fost chemata la locul de munca pentru a mi se spune ca postul meu nu mai este disponibil ( ceea ce este total fals deoarece e alta persoana in locul meu) si-mi vor oferi un alt post cu un salar mai mic si avantaje mai mici, deoarece altceva nu au ce sa-mi ofere, asa mi-au spus, si sa ma intorc mai repede la lucru din data de 20 iunie. M-au pus sa fac o cerere de mana prin care ceream reincadrarea la locul de munca si sa ma accepte din data de 20 iunie la lucru si miau dat o hartie sa-mi fac analizele medicale. Intrebarea mea este : pot sa renunt sa nu ma intorc la lucru si sa stau in continuare in concediul pentru cresterea copilului pana cand face 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:36, 2 Iunie 2011
Puteti fara nici un fel de probleme . A merge inapoi la munca inainte de cei 2 ani este un drept nu o obligatie
1. Daca ati semnat cererea ca vreti sa va reluati activitatea ati procedat gresit si nu vad cum ati putea sa retractati ce ati scris.
2. Angajatorul v-a pacalit in acest caz.
3. Luati legatura cu ITM urgent sa vedeti daca se mai poate face ceva. Spuneti ca ati fost constransa sa semnati cererea desi nu o sa creada nimeni asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu ingrijire copil mamu mamu Buna seara sunt un tatic fericit care a stat in CIC pana pe 31 mai 2010 si azi am fost la firma unde am lucrat cu gandul s areiau activitatea,mentionez ca pe ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea la intoarcerea din cic r_ivanis r_ivanis Buna ziua, Am rugamintea de a-mi clarifica data la care se face reincadrarea in munca la intoarcerea din CIC. Este data nasterii copilului sau ziua ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere si ingrijire copil - post desfiintat- reincadrare pe acelasi post cu alta denumire madyyy13 madyyy13 Buna dimineata, Am depus cererea de revenire din CIC , optand pt 2 ani, a .i. Sa ma intorc la 1 an 11 luni. Nu doresc Sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)