avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrarea la intoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrarea la intoarcerea din CIC

Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi clarifica data la care se face reincadrarea in munca la intoarcerea din CIC. Este data nasterii copilului sau ziua urmatoare? Concret: copilul s-a nascut pe 4 iulie, mi s-a facut reincadrarea cu 5 iulie. E corect?
Multumesc,
R.I.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 16 Iulie 2009
Indemnizatie de CIC ati primit-o inclusiv pe 4 iulie? Cred ca da. Atunci e corect sa reluati contractul cu 5 iulie.
Indemnizatia am primit-o pana acum pe luna anterioara. In aceasta saptamana trebuie sa vina cea aferenta lunii iunie, probabil si diferenta pentru iulie (?!?). Daca pe cupon va fi mentionat intervalul, voi avea clarificarea, probabil.
Multumesc pentru promptitudine.
R.I.
Din OUG 148/2005:
Art. 11. - Plata drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă încetează cu ziua următoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
Multumesc, atunci e clar, e in ordine reincadrarea din 5. As mai avea o intrebare... Mi s-a facut reincadrarea pe postul detinut, si o alta anexa, in care de astazi, adica la 10 zile dupa revenire, sunt "retrogradat" pe un al post, care nu necesita studii superioare, sau oricum, nu studiile din specializarea mea. E legal?
Orice modificare a functiei, duratei muncii si salariului dvs se poate face doar cu acordul dvs (exceptie sunt sanctionarile disciplinare).

Daca nu sunetti de acord nu va pot schimba functie.
Doar daca intre timp nu v-au desfiintat postul si acum de fapt va fac o oferta pentru alt post pentru a nu va concedia...

Mai ne puteti spune alte amanunte?

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere si ingrijire copil - post desfiintat- reincadrare pe acelasi post cu alta denumire madyyy13 madyyy13 Buna dimineata, Am depus cererea de revenire din CIC , optand pt 2 ani, a .i. Sa ma intorc la 1 an 11 luni. Nu doresc Sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajator de a reincadra pe aceiasi functia la revenirea din cic? ContSters68307 ContSters68307 Buna, Este angajatorul obligat,dpdv legal, sa reincadreze salariata revenita din CIC pe acelasi post sau doar sa o reincadreze si sa o evalueze dupa ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc elena - alina elena - alina Buna seara! In data de 07.04.2009 s-a nascut fetita mea iar in data de 15.06.2009 sotul meu a intrat in concediu de crestere o copilului. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)