Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi clarifica data la care se face reincadrarea in munca la intoarcerea din CIC. Este data nasterii copilului sau ziua urmatoare? Concret: copilul s-a nascut pe 4 iulie, mi s-a facut reincadrarea cu 5 iulie. E corect?
Multumesc,
R.I.
Indemnizatia am primit-o pana acum pe luna anterioara. In aceasta saptamana trebuie sa vina cea aferenta lunii iunie, probabil si diferenta pentru iulie (?!?). Daca pe cupon va fi mentionat intervalul, voi avea clarificarea, probabil.
Multumesc pentru promptitudine.
R.I.
Din OUG 148/2005:
Art. 11. - Plata drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă încetează cu ziua următoare celei în care:
a) copilul a împlinit vârsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, în cazul copilului cu handicap;
Multumesc, atunci e clar, e in ordine reincadrarea din 5. As mai avea o intrebare... Mi s-a facut reincadrarea pe postul detinut, si o alta anexa, in care de astazi, adica la 10 zile dupa revenire, sunt "retrogradat" pe un al post, care nu necesita studii superioare, sau oricum, nu studiile din specializarea mea. E legal?
Orice modificare a functiei, duratei muncii si salariului dvs se poate face doar cu acordul dvs (exceptie sunt sanctionarile disciplinare).
Daca nu sunetti de acord nu va pot schimba functie.
Doar daca intre timp nu v-au desfiintat postul si acum de fapt va fac o oferta pentru alt post pentru a nu va concedia...