avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrarea la intoarcerea din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrarea la intoarcerea din CIC

Buna ziua,
Am rugamintea de a-mi clarifica data la care se face reincadrarea in munca la intoarcerea din CIC. Este data nasterii copilului sau ziua urmatoare? Concret: copilul s-a nascut pe 4 iulie, mi s-a facut reincadrarea cu 5 iulie. E corect?
Multumesc,
R.I.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 16 Iulie 2009
Nu mi-au pomenit nimic de desfiintarea postului, dar, ca sa fiu sincera, m-au incradat pe postul respectiv in urma cu aproape 4 ani, la solicitarea mea. Acum, dupa intoarcerea din CIC mi-au pus in fata actul aditional, cu "de comun acord", desi nu am fost intrebata...
V-au pus in fata actul aditional, insa il semnati doar daca sunteti de acord.
La incetarea concediului de maternitate sau a concediului de crestere si ingrijire a copilului in varsta de pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, salariata/salariatul are dreptul de a se intoarce la ultimul loc de munca sau la un loc de munca echivalent, avand conditii de munca echivalente si, de asemenea, de a beneficia de orice imbunatatire a conditiilor de munca la care ar fi avut dreptul in timpul absentei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire din concediu de crestere si ingrijire copil - post desfiintat- reincadrare pe acelasi post cu alta denumire madyyy13 madyyy13 Buna dimineata, Am depus cererea de revenire din CIC , optand pt 2 ani, a .i. Sa ma intorc la 1 an 11 luni. Nu doresc Sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajator de a reincadra pe aceiasi functia la revenirea din cic? ContSters68307 ContSters68307 Buna, Este angajatorul obligat,dpdv legal, sa reincadreze salariata revenita din CIC pe acelasi post sau doar sa o reincadreze si sa o evalueze dupa ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea la serviciu din ccc elena - alina elena - alina Buna seara! In data de 07.04.2009 s-a nascut fetita mea iar in data de 15.06.2009 sotul meu a intrat in concediu de crestere o copilului. Intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)