In fisa de repartizare costuri pe luna ianuarie,apare urmatoarele: dupa ce se aduna unitatile la cele 4 repartitoare apare-consum(unitati)..........127,936, sub care se mai adauga un 65,413, si sub acestea- total unitati 193,349. Deci acest 65,413 se adauga fara a se da vreo explicatie, sau sa se scrie ce reprezinta, etc. Mentionez ca aceste fise sunt executate de firma [EDIT]. Poate cineva sa ma lamureasca?
Scuze. Uniunea asociatiilor de propietari,asigurand pentru aceste asociatii niste servicii de control, de consultanta, de asistenta, percep de la acestea o taxa lunara. Ma intereseaza, cum e legal sa se ia aceasta taxa, de la propietari- functie de numar de persoane in familie sau pe cota indiviza.
A-si dori un raspuns cat mai oficial despre acest aspect.Eventual,un numar de lege in acest sens.Se deconteaza pe numar de apartamente, sau pe numar de persoane, de catre asociatia de propietari ? Multumesc si pentru raspunsul anterior.
Doresc sa stiu, cum se deconteaza plata cotizatiei catre U.A.P. ,de catre asociatiile de propietari, pe numar de apartamente sau pe numar de persoane. Multumesc.
Sa stii ca si eu sufar de aceiasi....boala!!! Am vecini de apartament care au o fetita,si care, zilnic de cum se face ora 18- 19, incepe un sprint prin casa, care dureaza de obicei pana pe la ora 22- 22,30. Ce e mai grav, ca cel putin nu invata copilul sa alerge mai pe varfuri si nu pe calcaie si astfel ,mai are putin si-mi darama,bibelourile prin casa. Fratilor. si eu am avut trei copii,dar asemenea discutii cu vecinii nu nu au existat. Un lucru se purta pe vremea aia: copii se jucau pe afara, iar in casa i-si faceau temele mancau si se culcau.. Acum nu se mai respecta nimic. Nu e vina copilului, dar nici a batranilor ,care in asa caz iau pastile degeaba.. Rezolvarea poate veni de la parinti,care ar trebui sa acorde mai mult timp pentru scoaterea copilului pe afara la locurile de joaca, care pe vremuri nici nu se gaseau, acum se gasesc dar...de multe ori nici parintii nu prea respecta acest timp de joaca al copilului,sau chiar nu-l au. Cu buna intelegere se poate rezolva asemenea divergente cu predilectie de partea mai tanara., .
Cred ca nu am fost inteles. Domnul cu tabelul ,reprezenta zice 28 de propietari. Deci la o propunere pentru x ,chiar daca cei din sala,sa zicem ca votau 20 pentru, dumnealui vota contra si castiga pentru ca reprezenta 28 de propietari.
In asociatia din care fac parte, nu s-au facut alegerile noului comitet executiv , nici pana la ace4asta data.In martie, cand trebuia sa se aleaga,erau prezenti in sala , aproximativ 40 propietari. Un propietar, care urmarea si dumnealui sa fie ales, avea pregatit un tabel cu semnaturile a 28 de propietari care nu au venit la sedinta. Cand s-a trecut la alegeri, orice propunere din sala era in minoritate pentru ca dumnealui reprezenta , deci 29 propietari!!!!!! .Deci toti cei prezenti au venit degeaba ca nu au putut sa-si aleaga pe cine dorea. Iata ce lege,reglementeaza functionarea asociatiilor de propietari. Poate cineva sa-mi spuna cum trebuie procedat legal si corect?