avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cotizatiei catre U.A.P.-decatre asociatiile de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cotizatiei catre U.A.P.-decatre asociatiile de propietari.

Doresc sa stiu, cum se deconteaza plata cotizatiei catre U.A.P. ,de catre asociatiile de propietari, pe numar de apartamente sau pe numar de persoane. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:47, 24 Ianuarie 2012
Pe numar de apartamente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare cotizatii catre u.a.p. visalon visalon A-si dori un raspuns cat mai oficial despre acest aspect.Eventual,un numar de lege in acest sens.Se deconteaza pe numar de apartamente, sau pe numar de ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis bloc chopin chopin Locuiesc intr-un bloc S+P+2+M unde suntem 6 propietari. Eu locuiesc la etajul 2 si am infiltratii din cauza acoperisului deteriorat. Nici unul din propietari ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie (ong) - acord asociatie proprietari & vecini pentru sediu social andreas1975 andreas1975 Doresc sa deschid o asociatie (ONG) in apartamentul meu. Sunt unic propietar al apartamentului iar ca asociati in ONG vor fi sora si tatal meu. Trebuie ... (vezi toată discuția)