avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie acoperis bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie acoperis bloc

Locuiesc intr-un bloc S+P+2+M unde suntem 6 propietari. Eu locuiesc la etajul 2 si am infiltratii din cauza acoperisului deteriorat. Nici unul din propietari nu vrea sa cotizeze la reparatie acoprisului. Ei neavand nici un fel de problema in apartamentele lor. Sunt nevoit sa fac reparatia pe cheltuiala mea. Exista vreo posibilitate sa recuperez de la ceilalti propietari partea care le revine? Doresc sa mentionez ca nu suntem organizati in asociatie de locatari.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 27 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asociatiile de locatari ca si denumire au fost desfiintate prin dispozitiile in vigoare
Chiar daca la nivelul imobilului de locuit in comun ,nu este constituita asociatie de proprietari ,aveti dreptul sa solicitati restului coproprietarilor sa contribuie la executarea de reparatii la parte comuna imobil in instanta civila
Multumesc de raspuns. Care este procedura?
Daca nu stapaniti procedura ,nu cunoasteti dispozitiile codului civil,pentru corecta si eficienta reprezentare si aparare a intereselor dv este necesar sa apelati la persoana specializata care va poate redacta actiunea,eventual ca poate reprezenta si apara interesele in instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii pe scara, nu este asociatie de proprietari Cristina7979 Cristina7979 Am cumparat anul trecut un apartament. Nu exista asociatie de proprietari, toti vecinii de pe scara s-au retras din asociatia de proprietari cu ani in urma, ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis marianburcea marianburcea Buna seara ! A scris acum cateva zile si nu am inteles nimic va rog daca ma poate ajuta cineva. Locuiesc intrun bloc la ultimul etaj blocul are acoperis ... (vezi toată discuția)
Reparație acoperis bloc Gonteageta@gmail.com Gonteageta@gmail.com Locuiesc intrun bloc cu un singur etaj și doua scări. La scara care locăiesc sunt 4 apartamente pe o parte și doua pe cealaltă parte .Nu avem asociație ... (vezi toată discuția)