sunt in proces cu finantele pentru o suma de bani deoarece acum 5 ani am adus o masina de afara si eu am primit o instiintarea acum dupa 5 ani ca cica sa facut o greseala la vama si nu mia calculat bine taxa, nu mi se pare corect ca trebuie sa le dau banii respectivi si iam dat in judecata. Luna asta trebuie sa primesc banii pentru recuperare taxa auto de la finante, ca am castig de cauza,am dat in judecata si am castigat cu taxa auto. intrebarea e o sa-mi primesc banii daca eu figurez la ei cu o datorie?
sunt in concediu pentru cresterea copilului si vreau sa ma angajaz la o alta firma. mai am o luna jumate pana la terminarea concediului. poate firma respectiva sa ma plateasca dar sa iau si indemnizatia?sami faca contractul cand expira indemnizatia.
dar sa merg la lucru de acum si sa iau si salar si indemnizatie
Vreau sa intreb ca daca ma puneau pe postul pe care eram inainte sa intru in concediu, si cand ma intorceam daca imi gaseau trei abateri puteau sa ma mute pe alt post?
SUNT IN CONCEDIU PENTRU CRESTEREA COPILULUI PANA LUNA VIITOARE SI M-AU CHEMAT MAI REPEDE PENTRU A PRELUA UN ALT POST CU SALAR MAI MIC, AM REFUZAT SI MI S-A SPUS CA ORICUM DACA NU ACCEPT POSTUL ACESTA EU CAND MA VOI INTOARCE TOT NO SA STAU CE POSTUL PE CARE AM FOST DEOARECE O SA-MI GASEASCA EI 3 ABATERI SI O SA MA PUNA ORICUM PE ALT POST. SI MI S-A SPUS IN FATA CA EI VOR SA SCAPE DE MINE DE ACEEA VOR SA PROCEDEZE ASA. MI-AU ZIS CA CHIAR DACA MA REINTORC PE POSTUL PE CARE AM FOST O SA-MI FACA ZILE NEGRE SI O SA-MI GASEASCA EI MOTIVE CUM CA NU SUNT POTRIVITA PENTRU POSTUL ACELA SI NU IMI FAC TREABA CUM TREBUIE. RECUNOSC CA NU SUNT O PERSOANA CARUIA II PLACE SA FIE UMILITA DE ALTCINEVA SI MOTIV PENTRU CARE AM SCRIS O DEMISIE DE MANA CUM CA DE LUNA VIITOARE NU MA MAI INTORC LA LUCRU. MAI POT FACE CEVA?